·
לפני 17 שנים
אמ, ראיתי שיש כמה גרסאות ללוק און,
באיזה רובכם משחקים? אם לדוגמא אני קונה את מודרן אר קומבט ויש מישהו באחד אחר, אני יכול לשחק איתו ביחד?
ויש אפשרות לדבר במיקרופון? ואם זה לא דרך המשחק אלא דרך וונטרילו/טימספיק, באיזה אתם משתמשים?
אם אי אפשר לשחק אחד אם השני אם אני בגרסא אחרת, תגידו לי באיזה רובכם משחקים כדי שיום יבוא ונשחק ביחד :]
ד"א, כמה המשחק עולה בבאג? [סניף קניון חולון אם זה משנה, אני יודע שלא] .
עריכה: התקשרתי עכשיו לבאג הכי קרוב לבית שלי, נשאר להם אחד מה Modern Combat והיא שומרת לי אותו, הוא עולה 50 שקל, היום כנראה אני אקנה.
עוד עריכה: אני רוצה לקנות את הג'ויסטיק כבר היום, אני מתכוון לקנות את
לוגיטק Extreme 3D Pro

באייבורי הוא עולה 190 שקל, כמה הוא יעלה בבאג?
וראיתי שיש עוד אחד אחר שגם נראה טוב ועולה 130 והוא גם נחמד ואמרו שהוא טוב למתחילים ויש לו הדק ירי מהיר והוא נוח עם 11 כפתורים ..
כמה הוא יעלה? למרות שאני כבר ייראה שם..
באיזה רובכם משחקים? אם לדוגמא אני קונה את מודרן אר קומבט ויש מישהו באחד אחר, אני יכול לשחק איתו ביחד?
ויש אפשרות לדבר במיקרופון? ואם זה לא דרך המשחק אלא דרך וונטרילו/טימספיק, באיזה אתם משתמשים?
אם אי אפשר לשחק אחד אם השני אם אני בגרסא אחרת, תגידו לי באיזה רובכם משחקים כדי שיום יבוא ונשחק ביחד :]
ד"א, כמה המשחק עולה בבאג? [סניף קניון חולון אם זה משנה, אני יודע שלא] .
עריכה: התקשרתי עכשיו לבאג הכי קרוב לבית שלי, נשאר להם אחד מה Modern Combat והיא שומרת לי אותו, הוא עולה 50 שקל, היום כנראה אני אקנה.
עוד עריכה: אני רוצה לקנות את הג'ויסטיק כבר היום, אני מתכוון לקנות את
לוגיטק Extreme 3D Pro
באייבורי הוא עולה 190 שקל, כמה הוא יעלה בבאג?
וראיתי שיש עוד אחד אחר שגם נראה טוב ועולה 130 והוא גם נחמד ואמרו שהוא טוב למתחילים ויש לו הדק ירי מהיר והוא נוח עם 11 כפתורים ..
כמה הוא יעלה? למרות שאני כבר ייראה שם..