75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 Black Shark
דיון

Black Shark

11 הודעות 1,977 צפיות לפני 17 שנים
#2 · לפני 17 שנים
אחי עם תכנס לפורום לומאק תירא על זה דיון שלם בדביק =]

#3 · לפני 17 שנים
כן ראיתי עכשיו.

סירטון של תהליך הנעה.

http://uk.youtube.com/watch?v=yEAnF2NYqC8

אם הם ממדלים גם את האפצי ו f16 ... זה מתחיל להזכיר את החזון המקורי של falcon 4
וזה יהיה יורש ראוי ...שכניראה גם יהרוג את המשחק האגדי הזה.
#5 · לפני 17 שנים
-Cougar- כתב/ה:

תאמין לי כשאני אומר לך את זה... יהיה להם או לכל אחד אחר, מאוד קשה להגיע לרמה של פאלקון מבחינת ריאליזם... יש דברים שממודלים בסימולטור הזה שאין לאנשים מושג...

קוקפיט 3D עם סוויטצ'ים זזים בפאלקון זה רק עניין של זמן... גם האיכות תלויה יותר במודל 3D ובטקסטורות... האויוניקה זה כבר סיפור אחר ואכן לא עסק פשוט (למרות שיש דברים הרבה יותר מסובכים בפאלקון... מבחינת מורכבות העניין, לא בתפעול בסימולטור...)

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#6 · לפני 17 שנים
i_hawk כתב/ה:[quote="-Cougar-"]

תאמין לי כשאני אומר לך את זה... יהיה להם או לכל אחד אחר, מאוד קשה להגיע לרמה של פאלקון מבחינת ריאליזם... יש דברים שממודלים בסימולטור הזה שאין לאנשים מושג...

קוקפיט 3D עם סוויטצ'ים זזים בפאלקון זה רק עניין של זמן... גם האיכות תלויה יותר במודל 3D ובטקסטורות... האויוניקה זה כבר סיפור אחר ואכן לא עסק פשוט (למרות שיש דברים הרבה יותר מסובכים בפאלקון... מבחינת מורכבות העניין, לא בתפעול בסימולטור...)[/quote]

מכיר את פלקון.
אין ספק שפלקון הסימולטור.
לקח לו 10-15 שנים להגיע לשם ? 💡

בכל אופן ,ראית את הסרטים ?
יש פה עומק ....
לפחות זה עושה רושם ממש לא רע.

תהליך הנעה של 10 דקות ....

הקטע שהוא מעבד סינכרון ומאתחל מערכות...

אותי זה הרשים 💡

יש פה פוטנציל לא מבוטל...
#7 · לפני 17 שנים
-Cougar-, טוב לראות אותך שוב 🙂

אני עוקב אחרי הסימולטור הזה כבר הרבה זמן. זה בהחלט בדרך להיות הסימולטור למסוקים למשך הרבה מאוד זמן. רמת המידול של המערכות היא מדהימה והיא ברמה של קליק-4-קליק במציאות מול הסימולטור.
הקטע שהוא מאבד קליטה של לוויני ה-GPS אכן מדהים! רואים איך המערכות מגיבות לזה ואיך הוא מטפל בבעיה.
אני מציע שתקרא גם את הכתבות שיש על הסימולטור ב-SIMHQ , הוסיפו את אחד הכתבים לקבוצת הביטא והוא כותב כל כמה זמן כתבה על ההתקדמות שלו בסימולטור. הבחור הוא טייס אמיתי והוא מזכיר שכמות הזמן שצריך להשקיע בסימולטור הזה להבין וללמוד את המערכות שלו לא דומה לשום סימולטור שהוא אי פעם הטיס (כולל פאלקון) ומתקרב וכמות זמן להשקעה במטוס אמיתי...

אישית אני מצפה בקוצר רוח לסימולטור הזה 😄

אגב - אני לא חושב שהוא "יירש" את פאלקון, לא בגלל היכולות שלו, אלא בגלל שהוא מסוקים. ולכן פאלקון ימשיך להוא האבן פינה לסימולטורים של מטוסי סילון. בנוסף, פאלקון יחודי בקמפיין הדינאמי שלו - משהו שעדין לא רואים בשום סימולטור אחר.
watch your six, i'm behind you
#8 · לפני 17 שנים
DCS לא יהיה רק סימולאטור של מסוקים, חוץ מה KA50 וה AH64 הם גם עובדים על F16 F15 A10 SU27 MIG29
#9 · לפני 17 שנים
ובנתיים אנחנו מתייבשים.
הם פירסמו תאריך השקה לקיץ 2007, דחו אותו לחורף 08.

בקצב הזה הסימולטור יצא רק בחורף 2010
והמטוסים והמסוקים האחרים ישוחררו אי שם באיזור קיץ 2150

אני בכל מקרה לא אקנה את המשחק עד שישוחרר האפאצ'י.
הם טוענים שתהיה יכולת קדמי/אחורי בMP ורק לזה אני מחכה.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#10 · לפני 17 שנים
הם אמרו שהוא ישוחרר בערך ב2009 אבל לפי מה שהבנתי הם כבר סיימו לבנות הכל ועכשיו הם רק מכינים את המדריך ומשימות
#11 · לפני 17 שנים
עד שאין F-15 ו- F-16 אין לי מה לשחק בזה...אולי האפא'צי דו מושבי MP נשמע מעניין..

ועד שיהיו מטוסים אוו אוו אני מקווה שאני אספיק לשחק בזה לפני שיהיו לי נכדים 😂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.