76 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים סקינרים [WIP] צוקית ל LO-MAC
דיון

[WIP] צוקית ל LO-MAC

23 הודעות 5,372 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים

מודל ע"י 69LSD.
סקין על ידי.

נפתח בפורום סקינרים מאחר ולרוב אני אציג כאן עדכונים והתקדמויות לגבי הסקין עצמו למודל שאורן בונה.
גם אם יהיו שינויים קיצוניים במודל, הסקין הבסיסי יהיה קיים והתאמה שלו למיפוי שונה במקצת לא תהיה בעיה.

כרגע הסקין מכסה את הכנפיים, הזנבות וצידי המטוס.
מבוסס על צילומים ורישומים שאפשר למצוא ברשת בקלות, וגם תודות למפגנים של חה"א ומצלמות DSLR 😂

טקסטורות ברזולוציה של 2048X2048 ו 4096X4096 בשימוש כרגע.
הן כבדות אבל מאפשרות את רמת הפירוט הנחוצה. מה שגם עוזר לשמור על סקין חד ולא מטושטש כשמתקרבים למטוס.

תמונות מ27.6.08:
(סליחה מראש על החוסר בהחלקת שינון, בעיה עם הדרייבר)

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 17 שנים
#3 · לפני 17 שנים
מודל מדהים, סקין עוד יותר!

כל הכבוד על ההשקעה הכבירה!

אני מחכה לרגע שבו אני אשב מול המחשב, ואראה סרטון על מסך רחב, ברזולוציה גבוהה, של מפגן וירטואלי של צוות האוירובטיקה של חיל האויר. אני אחייך כמו מפגר יומיים 😄
#4 · לפני 17 שנים
אני אחייך כמו מפגר שבועיים אם אכן יוקם צוות כזה:}
הרעיון למדל צוקית עלה לי תוך כדי צפיה בסרטונים של צוותים אירובטיים וירטואליים מרחבי העולם.
העובדה שאין צוות וירטואלי ישראלי כזה והעובדה הנוספת שלוק און הוא סימולטור מושלם לזה בגלל המצלמה המאוד גמישה שלו (והעשן היפיפה) גרמו לי לקחת את העניין לידיים.
התוכנית ההתחלתית היתה לקחת את ארבעת הטייסים הטובים ביותר בטייסת שלי לטובת העניין,
אבל התברר שפשוט אין לנו זמן לזה, אנחנו מקיימים רק שני אימונים בשבוע שמוקדשים לאוויר-אוויר בעיקר.

ככה שצוקית תהיה, צוות כרגע לא, לפחות עד שיהיה מי שיקים אותו.
#5 · לפני 17 שנים
אם מישהו יקים צוות כזה, ולא סתם כמה חברה מפריפלייט, אלא אנשים מקצועיים, שיודעים לטוס בצורה יוצאת מן הכלל, במבנים מדויקים, ובתזמון שלא היה מבייש את הBlue Angels, זה יהיה באמת דבר אדיר.
#6 · לפני 17 שנים
afik_t_king כתב/ה:אם מישהו יקים צוות כזה, ולא סתם כמה חברה מפריפלייט, אלא אנשים מקצועיים, שיודעים לטוס בצורה יוצאת מן הכלל, במבנים מדויקים, ובתזמון שלא היה מבייש את הBlue Angels, זה יהיה באמת דבר אדיר.

הלוואי ומישהו יעשה את זה 😄
שובל כהן

cohen.shoval@iafv.org
#7 · לפני 17 שנים
afik_t_king כתב/ה:אם מישהו יקים צוות כזה, ולא סתם כמה חברה מפריפלייט, אלא אנשים מקצועיים

צריך להתחיל מאיפהשהו לא?
#8 · לפני 17 שנים
adislash כתב/ה:[quote="afik_t_king"]אם מישהו יקים צוות כזה, ולא סתם כמה חברה מפריפלייט, אלא אנשים מקצועיים

צריך להתחיל מאיפהשהו לא?[/quote]
לא התכוונתי לזלזל או משהו.
רק רציתי לומר שלא סתם מישהו יבוא אני פותח צוות אירובטיקה יאללה מי בא...אלא שכמה אנשים רציניים מהפורום ישבו ויארגנו את הכל, ואז יתחילו לבחון טייסים. לעשות את זה באופן מקצועי.
#9 · לפני 17 שנים
הם לא חייבים להיות ברמה גבוהה הם יתאמנו הרבה ובסוף יגיעו לרמה
#10 · לפני 17 שנים
מדהים!!!! אני מאוד מקווה שהוא לא יחליף איזה מטוס אחר אלה היה תוסף כמו כל מטוס חדש
אנתוני

17 שנות ותק בטיסה

Intel Core i7 5930K 3.5Ghz
GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M
32GB DDR4 3000Mhz
Nvidia GeForce GTX 970 4GB
1TB SSD
#14 · לפני 17 שנים
69LSD כתב/ה:לבקשתו של אפיק, לינק לסרטון הדגמה קטן(צולם לפני שבועיים)..
למרות שהרעיון ירד מהפרק, זה מהווה תצוגת תכלית טובה.
http://www.vimeo.com/1191773

הראית...איזה יופי... 🤩
#15 · לפני 17 שנים
69LSD,

שיחקת אותה ......באמת יפה מאוד....(האף 15 יותר , למרות שאני לא סובל אותם 😉 🙂 )

אבל עדיין הצוקית ממש מהממת....קבל ח"ח !!!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.