51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור כמה שאלות לfsx
דיון

כמה שאלות לfsx

9 הודעות 1,913 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
הגרפיקה (המטוס השרוולים וכו'😉 שלי במשחק כשאני נמצא על הקרקע לכמה זמן היא גרועה ואחרי זה היא חוזרת להיות טובה ושוב ושוב עד שאני באוויר לפחות 10 אלף רגל ואז זה תמיד טוב איך אני מסדר את זה?

יש למישהו המלצות לג'ויסטיק טוב ויחסית זול עד 400 ש"ח?

נכון במשימות יש כזה עיגול בצד עם הצפון ועם חץ ירוק כשאתה בכיוון הנכון ואדום כשאתה לא טס בכיוון הנכון? אז איך אני עושה את זה בטיסה רגילה?

וכשאתה לוחץ על ok בפלייט פלאנר אז זה שואל אותך שאלה של yes או no אני תמיד לוחץ no אבל מה yes עושה?

תענו בבקשה על כולן תודה
ירין בר

ירין בר FSx Deluxe
#2 · לפני 17 שנים
הקרקע מהאויר נראת תמיד יותר טוב בגלל שזו תמונת לויין וגם צריך פחות משאבים מהמחשב בגלל שאין אוביקטים כמו שרוולים וכו', ג'ויסטיק אני ממליץ Attack 3 של לוג'יטק הוא עולה משהו כמו 150 ש"ח, לשאלה השלישית אין לי מושג, וYES מעביר אותך לשדה שנבחר לפני תכנון Flight Planner
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#3 · לפני 17 שנים
לא אבל אני בקרקע והגרפיקה טובה ואני עדיין בקרקע ואז זה ניהיה גרוע ואז שוב פעם טוב ואז גרוע וכשאני עוזב את האדמה טז זה ניהיה טוב עד לנחיתה.

למשהו יש עוד תשובות? (לכל השאלות זה ממש דחוף)

ירין בר FSx Deluxe
#6 · לפני 17 שנים
קניתי אותו מארה"ב.
אבל שמעתי שגם בארץ יש אחלה מחירים.
לדעתי סטיק מעולה! הרבה כפתורים (12), נוח לשימוש , ובינתיים (בלי עיו הרע, חמסה , בן פורת יוסף וכדומה ) הוא עובד בלי בעיות .

דן בר-אל .
#8 · לפני 17 שנים
בקשר "למצפן המשימות" הוא קיים רק במשימות.

ועניין הגרפיקה,
יכול להיות שהוא מנסה לרנדר הכל מאוחר מדי.
נסה לצאת למבט חיצוני לפני שאתה מתחיל לזוז בכלל. תעשה זום אוט ותקיף את המטוס מכל הכיוונים. אני מאמין שהמשחק יטען את כל האובייקטים באיזור לCAHCE שלו. ואז שתתחיל לטוס באמת הוא לא יאלץ להתחיל לחפש על הדיסק את הטקסטורות השונות.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.