·
לפני 17 שנים
עוד כמה עידכונים שהספקתי לעשות במנוחה בלימודים....
תיקנתי כמה ליקויים טיפשיים שאין לי מושג איך בכלל לא שמתי לב אליהם...תודה RIAIS,
הורדתי נוריות אזהרה בצד שמאל כיוון טיסה....
בצד ימין כיוון טיסה...נשאר לי לשנות את נוריות האזהרה לפי בלוק ישן....
ואני לא מרוצה מה בול חירום מד זווית שיעור נסיקה צלילה וממד גובה ברומטרי..בזמן הפנויי הראשון אני מתכוון לבנות (לצייר) שעונים מחוונים חדשים..זה מפריע לעיין
האיכות נפגמה כתוצאה מהורדת רזולוצייה הקובץ המקורי הוא בערך קרוב ל 2 מגה ...אל חשש 😉 🙂
בכוונה שמתי תמונה 1600 על 1200 כדי להראות לכם איך זה בסימולטור אמור להיות....
אני לא מוותר כמובן על מצלמת תחקור כפי שאמורה להיות בבלוק המקורי רק הבעייה היא שהיא יושבת מעל פנל תפעול HUD והיא מכסה את תצוגת העילית (HUD) ברגע שאני אפתור את הסוגייה כיצד ניתן לגלוש או להרחיב את הקוקפיט מעבר לגבולות המקוריים אני אוסיף את מצלמת התחקור.....
כמו שאתם שמים לב אני מנסה עד כמה שניתן להגיע לרמה קרובה ביותר לקוקפיט המקורי של הבלוק שיוצר בארה"ב לפני 20 שנה +-
מקווה שתהנו....
ישנה עוד עבודה רבה ובתקווה שעם עזרה של חברים פה בפורום נצליח להרים את הקוקפיט
תיקנתי כמה ליקויים טיפשיים שאין לי מושג איך בכלל לא שמתי לב אליהם...תודה RIAIS,
הורדתי נוריות אזהרה בצד שמאל כיוון טיסה....
בצד ימין כיוון טיסה...נשאר לי לשנות את נוריות האזהרה לפי בלוק ישן....
ואני לא מרוצה מה בול חירום מד זווית שיעור נסיקה צלילה וממד גובה ברומטרי..בזמן הפנויי הראשון אני מתכוון לבנות (לצייר) שעונים מחוונים חדשים..זה מפריע לעיין
האיכות נפגמה כתוצאה מהורדת רזולוצייה הקובץ המקורי הוא בערך קרוב ל 2 מגה ...אל חשש 😉 🙂
בכוונה שמתי תמונה 1600 על 1200 כדי להראות לכם איך זה בסימולטור אמור להיות....
אני לא מוותר כמובן על מצלמת תחקור כפי שאמורה להיות בבלוק המקורי רק הבעייה היא שהיא יושבת מעל פנל תפעול HUD והיא מכסה את תצוגת העילית (HUD) ברגע שאני אפתור את הסוגייה כיצד ניתן לגלוש או להרחיב את הקוקפיט מעבר לגבולות המקוריים אני אוסיף את מצלמת התחקור.....
כמו שאתם שמים לב אני מנסה עד כמה שניתן להגיע לרמה קרובה ביותר לקוקפיט המקורי של הבלוק שיוצר בארה"ב לפני 20 שנה +-
מקווה שתהנו....
ישנה עוד עבודה רבה ובתקווה שעם עזרה של חברים פה בפורום נצליח להרים את הקוקפיט