adislash כתב/ה:]
אז שילמד סופר מריו וזהו, הכי קל
ואפיק, הכי כדאי AF
חחח... מצחיק אתה..
Shnizel כתב/ה:AF מאוד דומה ל RV מבחינת אוויוניקה , ואני מניח שאוויוניקה זה חלק מאוד גדול מההדרכה.
ההבדלים בינהם באמת קטנים , מעבר ל IFF ו JDAM's אני לא מכיר שוני באוויוניקה.
תלוי , אם אתה באמת לא לחוץ על זה , אולי באמת עדיף לך לחכות ל FF5 , אבל עד FF5 אני חושב שעדיף AF.
OF היא פחות לחדשים בפאלקון.
יש הבדלים בין AF ל RV מעבר למה שציינת... AF מבוסס על SP3 שהיה אולי הפאטץ' ששיפר הכי הרבה את האויוניקה בפאלקון (שעד אז הייתה ברמה המקורית פחות או יותר...), אבל כמובן מאוד מיושן יחסית להיות, אבל זו האויוניקה ועוד הרבה מהקוד ש AF מבוסס עליו... RV מבוסס על BMS2 שזה שידרוג יותר מאוחר שכולל המון שיפורים גם באויוניקה אבל לא רק... לכן בין AF ל RV יש עוד הרבה הבדלים (למרות שרובם לא גדולים כמו המערכות שציינת)... מצד שני גם AF שידרגו את הקוד שלהם ולכן ה MP שלהם והקמפיין יותר משופרים מכל גרסה אחרת של פאלקון...כי זה בעיקר מה שהם עבדו עליו... הגרפיקה שלהם לעמות זאת, מזכירה ממש את , SP3... כמה לא מפתיע
😂
לגבי OF... אנשים נוטים להגזים, מי שרוצה ללמוד יכול ללמוד OF... אני באמת לא אוהב את זה שאנשים מדברים על OF כאילו הוא מסובך... חחח... אתם יודעים מה מסובך? יש דברים שבאמת יכולים להיות מסובכים... לצערי תפעול ה F-16 הוא לא אחד מהם...
OF רק "קצת" (באמת קצת) יותר מורכב להפעלה כי הוא כולל כמה מערכות שהן קצת יותר מורכבות (שוב לא ברמה של מסובך...), וכמו כן הם הוסיפו כמה "צעדים מקדימים" לתפעול של כל מיני מערכות... שכובן קרובים יותר למציאות, אבל
באמת שלא מסובך...
למעשה גם תפעול של F-16 אמיתי הוא לא ממש מסובך...
🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים