רות רות... נראה טוב.
מחזק את הזיהוי הודאי - זו טעות שלא האמנתי שאני אעשה - השארת מטוס פצוע והתעלמות ממנו תוך שהוא עדיין מהווה איום, במצב שגרם לחבר צוות להיות מופל.
כמו כן 'לעזור' למנוע מצבים דומים בעתיד - בין אם מסיטואציות דומות או מקרה אחר - ממליץ להעלות את המספרים על גובה ומהירות יציאה מהקרב. בגדול בשביל אף-15 כניסה ויציאה מאיזור הקרב צריכה להיות כ-500 קשר, גובה כניסה בהתאם לטקטיקה וגובה יציאה בין 5 ל-10 אלף רגל כדי לאפשר להתמודד עם מצבי חירום של רגע, כדוגמת המצב שקרה לנו באותו אימון.
ככה בעצם אנחנו מנסים לכסות את הבעיה משני הכיוונים - באופן כללי יהיה פחות מצב שמטוס פצוע יושאר חי, ובגדול מבנה נסוג יהיה נתון פחות בסיכון בעת נסיגה עקב מהירות גבוהה ואופציות אנרגיה בהתאם.
כל זה כמובן הוא גם גורם של כמות הדלק שנותרה, אבל בכל מקרה 450 זו מהירות יחסית איטית למטוס שמגיע בלי הרבה מאמץ בכלל 750-800 קשר.
כמו כן רוצה לציין בחיוב את עבודת הצוות הנהדרת שהייתה עם אורן [להוציא הטעות הפטאלית שלי שעלתה לנו באורן], זה בהחלט משהו שהטייסת בגדול צריכה לשאוף להגיע אליו, ולכן אנו מתחילים לעשות 'חילופי זוגות' [אם כי התחזית שלי היא שהזוג שכולל את אורן לרוב ינצח, אימון טוב זה אימון טוב. מוהאהא].
[align=center]

[/align]
[align=center]מייק הוא הצדק.[/align]