pilotxf-16c כתב/ה:[quote="f16-pilot"][quote="shachar92"][quote="uri_ba"][quote="shachar92"][quote="f16-pilot"][quote="afik_t_king"]שאלה, האם אתם משתמשים במטוסים הדיפולטים, או במטוסים בתשלום?
לשאלתך אנחנו משתמשים במטוסים הדיפולטים כדי שלא כל טייס יצטרך לקנות מטוס בתשלום יש לנו צביעה אחת למטוס בתשלום והיא לקרנדו הכנו אותה מפני שפנו אלינו טייסים וביקשו כי להכין אותה כי הם טסים הרבה בקרנדו
😉[/quote]
אם ככה אז זה מעיד על הרמה הנמוכה... אם אתם רוצה רמה תצבעו מטוסים בתשלום..
בהצלחה[/quote]
מצטער שאני נכנס למלחמות כבוד שלא לי,
אבל מה הקשר בין רמה נמוכה לבין שימוש במטוסים הדיפולטיים?
זה שהם מלמדים את הבסיס על מטוסים ששילמת עבורם בקניית המשחק זה לא טוב?
אתה חושב שפרחי טיס בחה"א צריכים ישר ללמוד לטוס על F16? הרי הם רובם יטיסו אותו בסופו של דבר...[/quote]
שמע מטוסים דיפולטים הם מטוסים שהם לא ברמה גבוהה אני אישית דוגל שהכל יהיה כמה שיותר מציאותי ואם הם טסים על מטוסים דיפולטים אז זה מעיד על רמה לא בשמיים...
pilotxf-16c כתב/ה:[quote="shachar92"][quote="f16-pilot"][quote="afik_t_king"]שאלה, האם אתם משתמשים במטוסים הדיפולטים, או במטוסים בתשלום?
לשאלתך אנחנו משתמשים במטוסים הדיפולטים כדי שלא כל טייס יצטרך לקנות מטוס בתשלום יש לנו צביעה אחת למטוס בתשלום והיא לקרנדו הכנו אותה מפני שפנו אלינו טייסים וביקשו כי להכין אותה כי הם טסים הרבה בקרנדו
😉[/quote]
אם ככה אז זה מעיד על הרמה הנמוכה... אם אתם רוצה רמה תצבעו מטוסים בתשלום..
בהצלחה[/quote]
מה כל אחד משקיען כמוך יוציא כסף על צביעות?
מי אתה בכלל שתגיד שהם רמה נמוכה?
זה שעיט תעופה יותר טובה זה משהו אחר.
אתה מראה על עצמך שאתה זה שיש לו רמה נמוכה! אתה צריך להנות מתוך המטוס כמו טייס ולא להתסכל מבחוץ על הצביעה.
❗[/quote]
א. כל אחד בוחר את הרמה שלו שהוא רוצה להגיע אליה...
ב. זכותי לומר את דעתי ואני לא שואל אף אחד איך ואיפה להגיד את זה....
ג. עיט תעופה קשורה לVATIL ולכן הרמה גבוהה וILA לא קשורים לאף גוף והטייסים שם לא מנוסים כל כך...
ד. אני מסתכל על המטוס ולא על הצביעה עובדה שאני טס ברמה הרבה יותר גבוהה מכל אחד אחר פה ובלי להתרברב
ה. תעלה איתי לטיסה פעם אחת ואז תקבע מה הרמה שלי...
afik_t_king כתב/ה:לכל דבר יש יתרונות וחסרונות.
נכון שמטוסים בתשלום הרבה יותר מקצועיים, אבל החיסרון שלהם- הם עולים כסף.
והרי מה הם ישכנעו את כל הצוות של חברת התעופה הוירטואלית לקנות את המטוסים? 🤔
לא מחייבים אף אחד אתה רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה אבל לפחות תנו את האופציה לאנשים מקצועיים.[/quote]
אדון שחר אתה טוען שהטייסים אצלנו לא כל כך מנוסים ולא מקצועיים אבל הכי מצחיק שחלק גדול מהטייסים שלנו בוגרים קורס ב-VFS ולפי מה שידוע לי וידוע לי שאתה מנהל קורס רשיון פרטי יפה לך בזה הרגע אמרת ש-VFS בית ספר שלא מכשיר טייסים ברמה גבוה[/quote]
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXD
הרגת אותי,
האדון הפיל עצמו
💡[/quote]
אין מה לעשות צריך לחשוב קצת לפני שכותבים וכניראה שהאדון שחר לא חשב מספיק
🙂