53 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 |שאלה| המשחק IL2 1946
דיון נעול

|שאלה| המשחק IL2 1946

10 הודעות 1,937 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
היי, אם אני רוצה להוריד את המשחק IL2 למחשב האם זה בסדר וזה יעבוד טוב?...או שזה ידפוק לי את המחשב?...
(לא שאני רוצה להוריד...)
מקווה שתעזרו לי, רז.
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים · 2 עריכות
#3 · לפני 18 שנים
לא שמתי לב...אני מצטער...אבל בכל זאת...איך אני יכול לשאול את השאלה הזאת בלי להזכיר את התוכנות האלה?

בלי לריב או משו...ממש לא...אני פשוט לא ידעתי מה לכתוב...הנה ערכתי אותה חזרה...לא יקרה יותר...רק אם מישהו יכול לענות לי השאלה אני אשמח..
רז פרינץ,

צוות vIAF ואטיל.
#4 · לפני 18 שנים
שמע לפי מה שהבנתי הסימולאטור הזה עולה עכשיו 50 שקל
זה לא הרבה אתה יכול ללכת לקנות אותו
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#5 · לפני 18 שנים
כן ואז זה בטוח יעבוד טוב ולא ידפוק לך את המחשב....
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#6 · לפני 18 שנים
לך תדע מה עוד אתה מוריד ביחד עם מה שאתה רוצה?
איך אתה יודע שמישהו לא "שיחק" קצת עם הקבצים ודחף שם איזה טרויאני או השד יודע מה?
איך אתה יכול לדעת איזה גרסה זאת בכלל? אולי זה משהו מיושן?

למה לא להשקיע את ה-50 ש"ח האלה ולהיות בטוח שקנית את הדבר הנכון, ושיש לך אחריות ותמיכה טכנית בשבילו, וגם להרגיש טוב עם עצמך שתרמת בעקיפין להמשך פיתוח הסדרה המדהימה הזאת?

גם במידה ואתה לא מעונין לשים סתם כסף על משהו שלא בטוח שימצא חן בעיניך, אני פונה אליך בקריאה שבמקרה ואתה מחליט להישאר עם הסימולטור הזה, תסיר את הגרסה המדוברת למעלה, ותתקין גרסה מקורית.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#7 · לפני 18 שנים
בכל זאת...אין לי אפשרות לקנות כרגע...נגיד...
אם אני מוריד את זה...זה ידפוק לי את המחשב? כי איזה מישהו אמר לי שזה ידפוק לי את המחשב ולא אמר למה...
רז פרינץ,

צוות vIAF ואטיל.
#8 · לפני 18 שנים
אם אתה "מוריד" תוכנה יש סיכון שמישהו שתל בה תוכנה זדונית וזה ידפוק לך את המחשב. (כן יש סיכוי שזה יקרה ואפילו סיכוי סביר).
אם אתה רוכש את המוצר אתה יודע שיש לך עותק שנבדק על ידי היצרן ולא ידוע על זה שהתוכנה דפקה מחשבים.
------------
| משה מגל |
------------
#9 · לפני 18 שנים
תקנה.
אנשים כמוך הורסים את תעשית המשחקים.

וכן אם תוריד זה יכול להרוס לך את המחשב אם המקור לא אמין.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.