109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה עצרת בחצרים+משהו קטן וטוב
דיון

עצרת בחצרים+משהו קטן וטוב

12 הודעות 105 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
כפי שאתם יודעים, ב-28 לחודש תיערך העצרת לכבוד האירוע של תקיפת גשר עד הלום. אדיר שוקד ברגעים אלו ממש על הסרטון אשר אנחנו עבדנו קשה כדי להוציא אותו לאור. אני כותב את זה פה בפורום של 101 תחילה עקב שתי סיבות עיקריות-

1) טייסת 101 היא בעיקרה זו שעבדה על פרוייקט זה ולכן, לפני שאני מפרסם דיון בנוסח זה גם בפורום איי אל 2, אני רוצה גם להזמין אתכם לאירוע זה. ביחד עבדנו קשה על הכנת הסרטון ואני חושב שמגיע לנו לראות את פרי יצרנו.

2) באותו יום ממש אור ירון (סמ"ט ב' טייסת הקרב הראשונה) יחגוג את יום הולדתו. אני מבקש מכל באי העצרת, להישאר לאחריה לארוחה (עדיין לא ידוע איפה - נסגור את זה בהמשך) לכבודו של אור. דיר בלאק אם מישהו לא יישאר לארוחה לכבודו של אור!

אי לכך ובהתאם לזאת, אני מודיע על המפגש הזה כבר מעכשיו כדי שתוכלו לשריין מקום לאותו עניין. פרטים נוספים בהמשך ובנוסף גם בפורום איי אל 2 .

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#2 · לפני 18 שנים
אהלן גיא, מה המצב? 😎
בדיוק התבטלה לי פגישת עסקים במיאמי אז אני חופשי בתאריך הזה.
באיזו שעה זה יוצא?
אם תהיה לי אפשרות להגיע מתחנת הרכבת למקום וחזרה, אני מניח שזה יסתדר לי.

שבוע טוב חברה..

Kickbox.co.il
נדב
#3 · לפני 18 שנים
כמו שאמרתי, ברגע שיהיו עוד פרטים אני אדאג לעדכן את כולכם .

כמובן, אם שכחתי להזכיר- האירוע הזה הוא אירוע סגור ורק אנשים עם הזמנות יוכלו להיכנס. אנחנו ניאלץ לחכות ולראות כמה הזמנות נקבל ולפי זה נראה כמה אנשים יקבלו הזמנות וכו' .

אינני רוצה שתפתחו יותר מדי ציפיות ומצד שני כן הייתי רוצה שכמה שיותר מכם תוכלו להגיע. כשנהיה יותר חכמים אז אני אדע ואני אוכל ליידע אתכם.

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

#5 · לפני 18 שנים
מעולה! חיכיתי לזה, ביחוד אחרי שלא התאפשר להגיע למפגש אתמול.

האם יש לך פרטים לגבי שעת התחלה וסיום, שאוכל כבר עכשיו לברר רכבות?

וכמובן, מזל טוב ענק לאור!!!

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#6 · לפני 18 שנים
Twister כתב/ה:מעולה! חיכיתי לזה, ביחוד אחרי שלא התאפשר להגיע למפגש אתמול.

האם יש לך פרטים לגבי שעת התחלה וסיום, שאוכל כבר עכשיו לברר רכבות?

וכמובן, מזל טוב ענק לאור!!!

ממש אין לי פרטים כרגע....

אני אסיים כמה בדיקות בבי"ח בימים הקרובים ואני אצור קשר שוב עם אדיר לראות היכן עומדים.

אאעדכן אתכם בהמשך!

IAF.101~Maverik

#8 · לפני 18 שנים
אני אצטרך לוותר על יום לימודים בישביל המפגש הזה.
ואני צריך הסעה צמודה, ההורים לא יכולים.
#9 · לפני 18 שנים
אני מאוד מקווה שלזה אני יוכל להגיע. דן ניהיה בקשר....
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#11 · לפני 18 שנים
טוב, קצת חדשות לפי מה שהבנתי מאדיר-

בגלל שלוחצים אותו קצת בחיל האוויר, זמן הדקות של הסרט ירד לכ- 4-5 דקות כאשר החלק של האנימציה שלנו הוא בערך 2-3 דקות. אני בטוח שאף אחד לא תלה תקוות שהסרטון שלנו הולך להיות חצי שעה אבל עדיין שווה להיות בעניינים .

מעבר לכך, הוא נמצא בתהליכי סיום ובדיוק היום הוא מעדכן את רשימת הקרדיטים של הסרטון. לגבי ההזמנות- לפי מה שהבנתי אלו הזמנות שהוא משלם עליהן (אלא אם כן הבנתי אותו שלא כראוי) ולכן אם אדיר משלם על ההזמנות האלו אז לצערי רק מי שבאמת השתתף בהכנת הפרוייקט יוכל להגיע לעצרת. אם זה לא בתשלום אינני חושב שתהיה מניעה שכל אחד יוכל להצטרף. העצרת תיערך ביום רביעי (אינני יודע עוד את השעות ) אבל זה כבר לא מעט פרטים. בתחילת השבוע אדיר ייצור איתי קשר ויהיו לי עוד פרטים על כל העניין- אך מי שעסק בהכנת הסרטון שיתחיל לשריין לו את יום רביעי וינסה לברר כיצד הוא יכול להגיע.

זה מעביר אותי לנושא השני- המפגש שרצינו לעשות לכבודו של אור- ניאלץ לדחותו בשבוע בדיוק 05/06 שזה יוצא יום חמישי-וזה כמובן תלוי בהאם אור בכלל רוצה מפגש 😄- ניפגש במסעדה ונחגוג יחד עם אור את יום הולדתו. דאללה !

IAF.101~Maverik

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.