75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 69 הפטישים ב15 ליולי טייסת הפטישים האמיתית חוגגת 60 ואנחנו חוגגים 7!
דיון

ב15 ליולי טייסת הפטישים האמיתית חוגגת 60 ואנחנו חוגגים 7!

31 הודעות 153 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
אמנם לא עשינו כלום לכבוד יום העצמאות ה60, אבל הנה ההזדמנות השניה והיותר קשורה אלינו כטייסת הפטישים הוירטואלית.
יש לנו בערך חודשיים להרים סרטון לומאק מפוצץ לכבוד האירוע.
אז יאללה חבר'ה..
תריצו רעיונות לתסריט טוב ומשם נתקדם לכל שאר הגורמים.
שוהם, אני כמובן בונה עליך בכל מני פרטים גרפיים שאולי נזדקק להם
#2 · לפני 18 שנים
אפשר לעשות סרטון דוגמת הסרטון פתיחה של כוכב כחול...
שילוב של מציאות וסימ', קטעים של תקיפה, דוגפייטים, טיסה במבנה, כל מיני שטויות...
לא לשכוח לשלב שקיעות, זריחות, עננים, גשם, מה שלא יהיה...
אני מוכן להיות שחקן פעיל בסרט אם צריך, אחרי הכל, אני לא יודע לעשות שום דבר חוץ מלטוס בערך. 😎
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#3 · לפני 18 שנים
הרעיון שלי לתסריט כללי זה 69 לדורותיה עם בי-17 בפתיחה דרך קורנסים וכלה ברעמים....
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#4 · לפני 18 שנים
סאונדטרק.
צריך מוזיקה קודם, לדעתי. יהיה קשה להתאים סאונד לוידאו אחרי שהואצולם.
אני גם לא יכול לחשוב על תסריט מסויים ללא המוזיקה.

מה לגבי הטראק ההוא שהראיתם לי לפני כמה זמן? עם Down with the sickness? נשמע מתאים...

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 18 שנים
יצא לי לשוחח על זה קצת עם עמי
וההצעה היא שנשתמש גם באיל וב WOI על מנת לדמות גם את התקופות המוקדמות יותר.
נשתמש גם בצילומים אוטנטיים פה ושם
אם הסרט יהיה ארוך מספיק, נוכל לשלב מספר קטעי מוזיקה לפי סצנות ולא דווקא אחד כללי.

אני מציע את Kill Bill Vol. 1 - Battle Without Honor or Humanity בתור אחד הקטעים שישולבו בסרט
#7 · לפני 18 שנים
באיל 2 יש כל מני טריקים לתפוס זוויות צילום שכביכול לא ניתן לתפוס בעזרת מערכת המצלמות הרגילה.
ובכל מקרה, נסתדר עם מה שיש.
אגב הצלחתי לערוך את מבט F4 בלומאק, התוצאות ממש טובות.
#8 · לפני 18 שנים
נכנסתי בדיוק כדי לכתוב על זה 🙂

התוכנה LOCFG נותנת ממשק גרפי לעריכת מבטי ה F4 במטוסים שניתנים להטסה (וחוץ מזה היא ממש ממש שימושית):

http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&cid=134&lid=514&ttitle=LOCFG_Tweak_App_v2.2#dldetails

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#9 · לפני 18 שנים
מז"א עורכת?מזה עושה?
אניוואי,אפשר להקליט אותנו מדברים בקשר במהלך קרב,להוסיף קצת רעש ו"ליכלוך" ולהוסיף את זה בסרטון.
בקשר לתסריט,אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה תסריט,בתסריט יש עלילה,אנחנו מדברים על סירטון תדמית שכזה לא?
שרואים מטוסים של הפטישים נלחמים במטוסים אחרים,מפציצים,טסים ביחד וכו'
#10 · לפני 18 שנים
השאיפה היא קצת יותר מסרטון תדמית סטנדרטי של טסים, מפילים, נוחתים וזהו.

ננסה לשלב פעילויות אמיתיות של הטייסת לדורותיה, עם סרטים אוטנטיים לצד פעילויות שלנו כפטישים וירטואליים.

למשל מלחמת העצמאות, 3 מטוסי בי 17 מפציצים את קהיר, זה משהו שהיה באמת. נוסיף לזה כמה מטוסי 109 בתור מלווים, משהו שקיים רק בעולם הוירטואלי.
במלחמת יום כיפור טייסת הפטישים הטייסת השתתפה בתקיפת סוללות הטילים והפילה 11 מטוסי אויב.
אבל שילמה מחיר דמים ואיבדה 8 או 9 מטוסים, לא זוכר בדיוק. בסרטון תדמית סטנדרטי אף אחד מהטייסת לא מופל וכולם יוצאים גבר גבר, לא בסרטון הזה.
אחר כך יש את של"ג ומבצעים אחרים בלבנון.. נראה למה נוכל להתייחס, אולי איזה נגיעה בנושא רון ארד, אם נכניס איזה מודל של קוברה וטייס תלוי על המגלש שלו בפלייט סימ או משהו..
לבסוף עידן הרעמים, שרובו יהיה פרי דמיוננו עם הרבה רעש וצלצולים, מצידי נפיל מטוסי אף 14 איראניים.

בשביל כל זה, נצטרך לצלם משלושה סימולטורים שונים. בשביל לבנות את המשימות ולדעת בדיוק מה לצלם ואיך, נצטרך לכתוב תסריט מפורט
#11 · לפני 18 שנים
סליחה על התגובה המאוחרת לפוסט...
אני מציע קצת יותר מזה .
מה דעתכם לאסוף חומר. LOADS OF חומר....
בזמן הקרוב אנחנו הולכים לטוס הרבה. חמישי - קבוע. עם אופציות לעוד...
כמובן שנקליט הכל. אשמח אם מישהו יוכל לארגן משימות כאלה ואחרות שידמו את היסטורית הטייסת ואותן נשחזר בסימולטורים שהוזכרו מקודם. (יש ,כמובן להערך בהתאם).
עם הזמן נאסוף הרבה חומר שיספיק לנו לסרטון.
ונערוך אותו סופית ... אצלי בבית במפגש טייסת II.
עם כל הלוקסוסים שיש רק אצלי שני מחשבים חזקים(לא כולל אלה שאולי תביאו ,רשת מקומית,סטיקים , מצערות פדלים יו ניימ איט...) ואיך לא ... אוכל....
ערב שלם של תעופה דרך הלילה עד... הבוקר.
מה אתם אומרים ?!
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#12 · לפני 18 שנים
אני חושב שצריך להתאמן על מבנים בנוסף.
אנחנו יודעים להפיל,אבל לפי מה שאני ראיתי המבנים שלנו ממש לא ברמה מספקת.
מבנים זה דבר שמצטלם מאוד טוב.
a
amix85
601 פוסטים · פתח תקוה
#13 · לפני 18 שנים
מבנים זה לא קריטי כרגע למרות שאפשר לתת לזה נגיעות בגיחות שלכם בימי חמישי.....
כרגע התסריט זה מה שחשוב

כל רעיון לתסריט שעולה לכם לראש תעלו לפה, כמובן שיהיה ברמה יותר מעניינת מלהמריא ולפרק את כל העולם ואחותו בלי שריטה

כמו שנאמר פה יש כרגע את רעיון "69 לדורותיה" שדנתי עליו עם אורן בשבת, עוד רעיונות יתקבלו בברכה
כמו כן ב2 ליוני אני יוצא לחודש מילואים ואני לא יודע באיזה ימים אני יהיה בבית, ככה שתקחו בחשבון אי זמינות שלי לזמן מסויים בחודש הקרוב
מה שאומר פחות כח אדם...
"don't be a fool and die for your country, let the other son of a bitch die for his country!!!!"
general Gorege patton
#14 · לפני 18 שנים
תסריט? רעמים פותחים לאיראן את התחת.
תקיפה משולבת של רעמים נגד איומים אוירים, נ"מ וכמובן כורים גרעיניים.
איך אפשר בלי.

ניר... נחמד מצידך לעשות מפגש שאני לא אוכל להשתתף בו. 🙁

עדיף שנשמור את זה ברמת האונליין כדי שכולם יוכלו להשתתף ולתרום באותה רמה.

אגב, אם אנחנו רוצים שזה יצטלם יפה, כדאי לנו למצוא ולהתקין את השטח המדברי ללומאק.
[align=center][/align]
[align=center]מייק הוא הצדק.[/align]

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.