106 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 A
בית פורומים תעופה וביטחון יש תמונות מהמטס בקרוב
דיון

יש תמונות מהמטס בקרוב

14 הודעות 2,646 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
הייתי ממש על קו החוף בנתניה וצילמתי הכל ממש ממש מקרוב היה מאוד יפה אפילו ראיתי איך יסעור מתחבר לתדלוק מהרקולס ומתנתק
וראיתי גם איך f16 נכנס לתדלוק

4X-ELD
#3 · לפני 18 שנים
עדכון של החצי שעה האחרונה -

הצנחן איבד שליטה וצנח במהירות, בנפילתו פגע ב10 אנשים, 3 נפצעו באורח בינוני-קשה ו7 באורח קל,
הצנחן הינו איש מילואים בחטיבת הצנחנים, מירב הפגיעות הן פגיעות של שבירת גפיים ופציעות ראש.

שלום לפצועים והחלמה מהירה!
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#5 · לפני 18 שנים
היינו ממש קרובים..
השוטרים נכנסו לפאניקה - בדקות הראשונות הייתי בטוח שהיה אירוע חבלני.

אאוצ'.
פציעות גפיים וראש 🙁

איחוליי החלמה לנפגעים !
#6 · לפני 18 שנים
תמונות וסרטונים בקרוב..

וכן ראיתי ושמעתי על זה בדרך חזרה הבייתה ,עצוב 🙁

החלמה מהירה לנפגעים
#7 · לפני 18 שנים
אני הייתי בטיילת לואי בחיפה והשקפתי על הקריות ואז באו שתי מטוסים שטסו במבנה מעל הקריות מספר פעמים , זה היה ממש מדליק
#8 · לפני 18 שנים
היה מדהים. הייתי בחוף ירושלים בתל אביב.!
מפגן של האף 15 היה מדהים!!

דרך אגב הצנחן המסכן, היה הראשון ? זה לא היה האחרון? כי ראיתי שהראשון קצת איבד כיוון אבל אמרו לי שזה האחרון
הטובים לנווטים
#9 · לפני 18 שנים
היה הראשון.

אכן אני עכשיו מעלה את התמונות, ונפרסם בזמן הקרוב את רובם. יש תמונות יפות מאוד 😉
#11 · לפני 18 שנים
הייתי ברמת דויד!היה פצצה מכל מקום אחר.!
ברקים המריאו 10 מטר ממני! הצטלמתי עם כל אבל כל סוגי המטוסים..נכנסת לקוקפיט של הפוגה חח עשו מעלינו לופים עברו בגובה נמוך עם מבער מלא המריא במשהו כמו 20 מעלות..מבנה של חמש סופות חמש רעמים חמש שרף חמישה קוברות וחמישה אפאצ'י!
היה אחד הרצחניים..היה רעש מטורף..ראינו את כל אבל כל החיתה של הברקים והקרנף והמסוקים שהדגימו חילוץ וכדומה..והחלפנו כמה מילים עם מפקד הבסיס 🙂 אהה וחמש בזים 😄

היה רצחני!!!!!
בברכה,
רועי.
#13 · לפני 18 שנים
בבקשר לצנחנים...הייתי בנקודת הנחיתה שלהם (שווה להיות מתנדב בכיבוי אש😛) הצנחן הראשון נחת טוב מאוד... הם נחתו מהר כדי לא להיסחף על הרוח לתוך הקהל והאטו ממש סנטימטרים מהאדמה... הצנחן השלישי לפני הסוף נחת על הקהל.באשמתם הקהל בלבד...הם יצאו מהגידור...היה שם מראה די קשה..
118...Big things are done secretly
#14 · לפני 18 שנים
דניס אני הייתי על החומה (שווה להיות מתנדב במשטרה 🙂 ) באמת מראות קשים היו שם...
פציעות חמורות מאוד... תוך כדי הנשמה בחוף הים פשוט מראה לא נעים בכלל והקהל סביבנו לא עזר אלא רק נדחף והעיק...

שמע ניר השוטרים נכנסו ללחץ בגלל שזה מקרה שלא חשבנו שיקרה... האנשים נדחפו והעיקו והצלמים בכלל היס"מ פוצצו אותם... הם לא שפויים (הצלמים)
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.