·
לפני 18 שנים
שלום חברים
ראיתם את הסרט FIGHTER PILOT ?
למי שמנסה להיזכר מה זה, שיעזוב הכל ויחפש אותו באימיול !
זה אחד הסרטים הכי מהממים שראיתי שנעשו אי פעם על תעופה בכלל ועל מטוסי קרב בפרט !
הסרט הוא סרט דוקומנטרי על תרגיל RED FLAG הבין לאומי.
בסרט רואים את מיטב המטוסים של מיטב חילות האוויר מתרגלים קרבות א"א,א"ק,חילוץ,כיבוי,חימוש,אחזקה וכו'.
כן, גם ח"א שלנו מיוצג ואפילו רואים את הברק 2 שלנו עם הטייסים שלנו לא מצונזרים !!!
אני נהנתי מאוד מהסרט כי למדתי ממנו המון מה עוד נותר לשפר בפלקון.
אפשר לראות בסרט המון דברים שאצלנו לא ממש נכונים או שטעונים שיפור כגון:
זמן סגירת החופה, מאיפה יוצאים נורים בסוגי מטוסים שונים,איך נראה נור מבחינת בהירות ושובל עשן,איך נשמעים כל מיני קולות ירי,פיצוצים והשלכת נורים מתוך הקוקפיט,איך נראים מערבולות קצה כנף ומערבולות שורש כנף ועוד המון פרטים קטנים.
יוני, יש פה ים של אינפורמציה במיוחד בשבילך לגבי נושאים שהיו במחלוקת ב-FF5.
אפשר לראות טוב מאוד פיצוצים אמיתיים של תחמושת מכמה סוגים, גודל הפיצוץ,כמות הנזק, גובה הלהבות וכדור האש ועוד כל מיני פרמטרים שאתה במיוחד צריך.
יש אפילו "שטיפה" של טייס צעיר והקטע ששפך אותי מצחוק זה לראות את הטייסים עושים סיבוב גו"ז על המסלול (אצלינו עושים זאת הצ'ונגים שאין להם פז"ם של אפטר...)
זה סרט IMAX באיכות פשוט מדהימה שמי שלא ראה פשוט לא יודע מה הוא מפסיד !
ראיתם את הסרט FIGHTER PILOT ?
למי שמנסה להיזכר מה זה, שיעזוב הכל ויחפש אותו באימיול !
זה אחד הסרטים הכי מהממים שראיתי שנעשו אי פעם על תעופה בכלל ועל מטוסי קרב בפרט !
הסרט הוא סרט דוקומנטרי על תרגיל RED FLAG הבין לאומי.
בסרט רואים את מיטב המטוסים של מיטב חילות האוויר מתרגלים קרבות א"א,א"ק,חילוץ,כיבוי,חימוש,אחזקה וכו'.
כן, גם ח"א שלנו מיוצג ואפילו רואים את הברק 2 שלנו עם הטייסים שלנו לא מצונזרים !!!
אני נהנתי מאוד מהסרט כי למדתי ממנו המון מה עוד נותר לשפר בפלקון.
אפשר לראות בסרט המון דברים שאצלנו לא ממש נכונים או שטעונים שיפור כגון:
זמן סגירת החופה, מאיפה יוצאים נורים בסוגי מטוסים שונים,איך נראה נור מבחינת בהירות ושובל עשן,איך נשמעים כל מיני קולות ירי,פיצוצים והשלכת נורים מתוך הקוקפיט,איך נראים מערבולות קצה כנף ומערבולות שורש כנף ועוד המון פרטים קטנים.
יוני, יש פה ים של אינפורמציה במיוחד בשבילך לגבי נושאים שהיו במחלוקת ב-FF5.
אפשר לראות טוב מאוד פיצוצים אמיתיים של תחמושת מכמה סוגים, גודל הפיצוץ,כמות הנזק, גובה הלהבות וכדור האש ועוד כל מיני פרמטרים שאתה במיוחד צריך.
יש אפילו "שטיפה" של טייס צעיר והקטע ששפך אותי מצחוק זה לראות את הטייסים עושים סיבוב גו"ז על המסלול (אצלינו עושים זאת הצ'ונגים שאין להם פז"ם של אפטר...)
זה סרט IMAX באיכות פשוט מדהימה שמי שלא ראה פשוט לא יודע מה הוא מפסיד !