75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה שיחת פרידה ממני אליכם
דיון

שיחת פרידה ממני אליכם

4 הודעות 45 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
טוב,

אני לא רוצה יותר מדי דרמות כי ממש אין צורך בזה אבל מכיוון שאתם במיוחד ממש ממש יקרים לי אז רציתי להגיד לכם כמה מילים.

החלטתי עם עצמי שאני לא יודע בדיוק איפה אני אהיה בעתיד וכו' אז אני רוצה לכתוב דיון פרידה בכל הפורומים אשר לקחתי בהם חלק פעיל במהלך שנות הפעילות שלי.

הטייסת הזאת הייתה חלק מאוד יקר לי במהלך השנים שבהם אני נמצא פה. למרות שלאחר שהתפתחתי והתקדמתי ביכולות הטיסה קיבלתי אי אלו הצעות מטייסות בכירות באירופה על מנת שאני אצטרף ואעזור להן, החלטתי ש-101 היא הטייסת הראשית שלי. בטייסת העברתי זמן ביחד עם אנשים שאת חלקם אני באופן אישי לימדתי ועזרתי להם ביכולות טיסה וגם בחיים האישיים- יותם, חן, ברלד, מייק, אייל, ירדן, שי , רועי, ניר פיבולה, אוהד, ניר הוריקן, אור ואפילו דן.
ועכשיו לידור, גיל ושמוליק

ולמרות שהיו פה בטייסת רגעים קשים שרציתי לעזוב (ולמרות שהיו רגעים שאני ודן מיררנו אחד לשני את החיים) בסופו של דבר היינו מחוייבים אחד לשני והיינו משפחה אחת גדולה. וכידוע גם במשפחה רבים ועוברים ירידות ולאחר מכן עליות.

שמחתי לראות את החבר'ה מתפתחים ועוזבים את הקן בשלב כלשהו ותמיד ידעתי שבאיזשהו שלב גם אני אעזוב את הקן אך לא חשבתי שזה יקרה כל כך מהר.

אני מקווה שאני אעזוב פה ואני אשאיר איזשהו חלק ממני לטייסת לעתיד.

אני מאוד אוהב אתכם ואשמח לשמור על קשר עם כולכם !

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#2 · לפני 18 שנים
גיא, אני חושב שלא ניתן לתאר ולהעריך את התרומה שלך לקהילה ולטייסת בפרט.
לכבוד היה לי "לעבוד" לצידך.

הרבה תודה.
אוהב ומעריך, יותם.
#3 · לפני 18 שנים
מודה ומתוודה - בלי התמיכה הנפשית הצמודה של גיא במסנג'ר לאורך היום, הייתי מתקשה מאוד "להעביר" ימים מסוימים בעבודה (אם בגלל עומס או לחילופין שעמום....) 😄

אנחנו כולנו תקווה שלא באמת "תעזוב את הקן" כמו שאתה אומר, אלא תחזור אליו כמה שיותר. מצפים לשובך. אני חושב שהטייסת לא הייתה מה שהיא היום אם לא היית חלק בה.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#4 · לפני 18 שנים
גיאצ'וק ,
הרבה בהצלחה בכל מה שתעשה מחכים לך פה תמיד סע לך לשלום אל תדאג הטייסת בידיים טובות והרוב בזכותך

אוהב(בטח מייק עוד שניה יגיב פה על זה) אותך הרבה אחינו
לידור.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.