75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה שיחת טייסת 101- סיכום ומסקנות
דיון

שיחת טייסת 101- סיכום ומסקנות

1 הודעות 30 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
ביום שני האחרון (21.04.08 בשעה 20:30) ערכנו שיחת טייסת 101- הקרב הראשונה שבה עידכנו את הטייסים ואנשי הצוות בהתפתחויות האחרונות. אני אעדכן את הכל פה בפורום על מנת שיהיה ברור לכולם.

1) דן באופן רשמי סיים את תפקידו כמ"ט טייסת 101 והחל מהיום יהיה טייס מילואים אשר יצוץ מדי פעם כדי לעזור, לייעץ וכו'. אנו מודים לדן מקרב לב על כל העבודה וכל התרומה אשר אותה הוא נתן בשביל הטייסת הזאת במהלך ה-4 שנים בהן הוא מכהן כמ"ט. עשית עבודה מעולה ! <S>

2) הוחלט שצוות ההנהלה יהיה כדלקמן - עד שאני מתגייס (יום שלישי הקרוב) אני אכהן כמ"ט , אור סמ"ט א' ולידור סמ"ט ב'. גיל (Kenny) יכהן כקצין גיוס ומשמעת (עד שיתפנה ויהיה לו יותר זמן ויהפוך לסמ"ט מן המניין) ושמוליק יהיה קצין א"ק (בכל הקשור לגיחות א"ק ולאימונים הוא האיש עם הכי הרבה ניסיון לפנות אליו).

כאשר אני אלך גיל או לידור ייקחו את משרת המ"ט והשני יהיה סמ"ט.

חבר'ה אני מודע לכך שזה אולי קצת מוזר לכם לראות חבר'ה חדשים בהנהלה ולא אותם חבר'ה שראיתם במשך שנתיים ואולי יותר אך אני מצפה מכם להיות ילדים טובים ולהתנהג בכבוד רב אליהם. החל מיום שלישי הם האנשים שלוקחים את המושכות של הטייסת .

3) סוכמו בזריזות הסטנדרטים של הטייסת אשר בתוכם נכלל הקטע של הגעה לאימון ודיווח על חוסר הגעה, דיווח על תקופה עמוסה או תקופה שבה הטייס מבקש טיים אאוט מהטייסת ומענייני הסימולטור, טיסה ביחד במהלך השבוע וטיסה באותו צד בשרתים ב-HL, דיווחים ודיבורים שוטפים בפורום וכו' . כל הסטנדרטים מופיעים בדיון נפרד- ממליץ לכם לעיין בהם .

4) טייסים אשר נכנסו לסטטוס מילואים יישאלו מראש אם ניתן להשתמש במספר זנב שלהם. במידה שכן, טייסים חדשים בטייסת ישתמשו במספר זנב זה כדי להשתלב בטייסת בבוא הימים. דן הודיע שאת מספר 10 הוא מוסר למי שרוצה (מבין הטייסים החדשים שיצטרפו בעתיד לטייסת ) ואני אמרתי שעל מספר 11 אני לא אוותר גם לא במותי.

5) כל מי שלא הגיע לשיחה הזו ולא נמצא בסטטוס מילואים מועבר באופן רשמי לסטטוס מילואים ברשימת הטייסת .

6) רשימת הטייסת אשר נמצאת באתר תתעדכן בימים הקרובים ביחד עם מספרי הזנב המעודכנים שלכם, בינתיים יש לכתוב את הפרטים שלכם בדף הקשר אשר מופיע בפורום הטייסת .

7) סקינים חדשים עם מספרים לחבר'ה החדשים בטייסת ייוצרו בזמן הקרוב לאחר שהרשימה של הטייסת תתעדכן במלואה.

אנו מודים לכם על תקופה מדהימה ובטוחים וסמוכים שהטייסת הזאת תמשיך להרקיע שחקים גם בעתיד !

בברכה,

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.