אם OF עובדים ל DX9? שמעתי שכן מאנשים שיש להם מושג...
מה תהיה האיכות? לא יודע... לא ראיתי...
מה זה אומר DX9? כעיקרון אם אתה משליך את DX9 על RV למשל... אנחנו מדברים בעיקר על טריין יותר איכותי, תאורה יותר איכותית, Pixel Shading שמאפשר את הנורות הקדמיות ה fancy האלו שרואים ב MSFS... זה Pixel Shading למשל (כמובן יש עוד הרבה דברים שקשורים...), אני מניח גם מהריות גבוהה יותר של המנוע שיאפשר להשתמש במודלים יותר איכותיים... מצד שני כמובן לצד המנוע הגרפי חייב לבוא גם קוד מתאים שינצל את כל השידרוגים האלו... תחשוב על זה שיש לך נניח משחק שיש לו מנוע גרפי תותח אבל כל המודלים נראים מלפני 20 שנה... אז כמובן שעד שלא יכינו מודלים איכותיים שיודעים לנצל מנוע כזה, הוא לא שווה הרבה, חוץ ממהירות אולי...
אם אתה רוצה לקבל מושג לגבי מה אפשר לעשות עם DX7 אז שוב אני אשתמש ב RV בתור דוגמא... מבחינת מנוע גרפי יש המון סימולטורים שרצים על DX9... אני חושב שלהרבה מהם אין את האיכות של התאורה הדינמית שאתה רואה ב RV... או את מנוע ה trails שתראה ב FF5... ז"א שיש פה אלמנט נוסף... זה שאתה משדרג מנוע לא אומר בהכרח שיהיה לך גם את הסימולטור הכי יפה... זה מצריך עוד הרבה עבודה...
כמובן אני מניח ש OF אם נראה אותו על DX9 יהיה בטוח משהו חזק בגלל שהוא בטח ישדרג את האיכות שגם ככה ב OF היא מאוד גבוהה (ואני משווה בעיקר לסימולטורים אחרים... לפאלקון יש עדיין את החלקים בו שנראים ישנים, מצד שני החלקים ששודרגו בד"כ עוברים את הסטנדרט של הסימולטורים הרציניים...)

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200