66 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 נווט ברעם
דיון

נווט ברעם

3 הודעות 1,455 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
היי,

ראיתי תמונות מהקוקפיט של אייס לרעם וראיתי שמה גם תמונות של הקוקפיט של הנווט.
השאלה שלי היא :
כאשר אני יתקין את הקוקפיט הזה יהיה ניתן להיות נווט ?

תודה לכולם.
#2 · לפני 18 שנים
YINON,אני יודע שבקוקפיט הזה אפשר להיות נווט ב-OF ואפיק רחמים רשם לי כאן באחד ההודעות שלו שגם ב-RV זה יכול להיות אבל צריך מישהו שיסביר לך איך בדיוק.
צהריים טובים.
בברכה,
ירין.
#3 · לפני 18 שנים
שמעו... אתם אלופים בלעשות סלט מכל דבר... 😂

לגבי הקוקפיטים של Aeyes:

2D- כל הקוקפיטים מתאימים ל RV ללא שום בעיות, לחלקם כבר יש התקנה חדשה לגמריי יחד עם קוקפיט 3D שמתאים רק ל RV.

3D- הישנים לא מתאימים אלא רק החדשים שהותאמו במיוחד. עד כמה שאני מכיר מדובר ב F-14, F-15C .F-15E יש אולי גם F-16 למסכים רחבים אבל זה יהיה רק כש FF5 ייצא.

בקשר לנווט, אם יש לכם את ה F-15E, ב 2D אתם יכולים "לשבת" בקוקפיט של הנווט אכן... ב 3D אתם תראו את הנווט יושב מאחוריכם אם יש לכם TIR... נראה לי בלי TIR אי אפשר כמו שאי אפשר לראות המון דברים גם בקוקפיט של ה F-16...

לגבי טיסה "יחד" של טייס-נווט ב MP או משהו כזה... כרגע כמה שאני יודע אין אפשרות כזו. לא ב RV ולא ב OF... אם יהיה דבר כזה בעתיד? מדובר ב feature שמישהו יצטרך לכתוב בשבילו קוד במיוחד. יכול להיות שזה לא כזה מסובך למרות שאני לא מומחה גדול ל MP...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.