114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה טייסת 101 ממשיכה לברך
דיון

טייסת 101 ממשיכה לברך

7 הודעות 61 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
ובכן, לאחר שזה נהפך למעין שגרה בטייסת שלנו (לברך טייסינו על אירועים מרגשים בחייהם) אני שמח לברך את הטייס החדש בטייסת שלנו מייק בן יצחק לרגל יום הולדתו ה-25 (תקן אותי אם אני טועה 🙄 )....

מייקסטר, אמנם עברת דרך לא פשוטה כדי להגיע למה שהגעת, אבל בהחלט ניתן לומר שהשתפרת בהרבה מאז שהגעת אלינו לטייסת. מעבר לכך, שהוספת לנו דם חדש שרוצה ללמוד ולהצליח כטייס, הפכת להיות חבר מכובד בטייסת וגם חבר מאוד טוב שלי . חבר שאני יכול לדבר איתו בצורה גלויה ופתוחה.

אני סמוך ובטוח שגם אחרי שאני אלך אתה תמשיך להיות חלק חשוב בטייסת זו (בתור הג'וקר של הטייסת) ותצעד קדימה בבטחה.

אני יכול לאחל לך הרבה איחולים וברכות, אך דבר אחד אני חושב שאני יכול לאחל לך שהכי ישמח אותך- שתצא כבר מכל הבלאגנים האלה שנכנסת אליהם, תחזור לאיתנך ותקרע את ת"א!

אוהב אותך גבר! עלה והצלח!

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#2 · לפני 18 שנים
מה?
יש למייק יומולדת?
אם הייתי יודע הייתי מארגן לו איזה הפתעה קטנה הביתה. אם היה לי זמן אולי הייתי אפילו מסדר לו הפתעה גדולה (או אולי הפתעה גדול) הביתה...

גבר שבגברים שבעולם כולו - אני מאד שמח שיצא לי להכיר אותך ואני תמיד מחייך כשאני מדבר איתך אז רק תמשיך ככה.

הייתי מקדיש לך איזה סולו של סלאש אבל אתה עושה את זה הרבה יותר טוב 😄 .

אז שיהיה הרבה מזל טוב ושתהיה שנה מוצלחת מכל הבחינות.

עכשיו אני אלך לברר מה קורה אם גיא והאם זה שהוא אוהב אותך אומר שהוא לא אוהב אותי יותר
#3 · לפני 18 שנים
😳 😳

תודה רבה חבר'ה 🙄 , גיא אני רק בן 24 ומזל שככה, בשבילי כל שנה אחרי 20 זו מתנה 😛 ...

אייל, לא צריך הפתעה גדולה, מספיק שהיא תהייה בת 18 😉...
IT'S NOT THE DOG IN THE FIGHT, IT'S THE FIGHT IN THE DOG!
#5 · לפני 18 שנים
מזל טובב גבר הרבה איחולים וברכות ,תצליח תגיע ותשיג את כל מה שתרצה , תזכור אחי כל מה שאתה רוצה יתממש ויגיע
,lidor out 😐

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.