109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 69 הפטישים ניר... פתיחת שערי גיוס מבלי לידע מפקד וסגן מפקד טייסת..?
דיון נעול

ניר... פתיחת שערי גיוס מבלי לידע מפקד וסגן מפקד טייסת..?

5 הודעות 38 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=908625

[אחלה חתימה יש לך שם, אגב]

בנאדם, מה קורה? היה ראוי להעלות את זה לדיון פנימי לפני שעושים צעד כזה באופן עצמאי, לא?
זה שאני רואה את זה בהפתעה גמורה אינו תקין וצועק חוסר תיאום משווע, כל שכן בתנאים לא ייצוגיים [כותרת, חתימה...]. אתה לא לבד בטייסת, זוכר?

עכשיו אנחנו בסיטואציה קצת בעייתית. שוחחתי על זה עם אורן ושנינו מחזיקים בדעה שלא היינו מתנגדים למהלך אם היינו מדברים עליו קודם - אבל זה שהוא נעשה במפתיע ככה זה לא מתאים.

בכל מקרה, זה חשוב שחוסר תיאום פנימי שכזה לא ייצא החוצה - אז צריכים לראות איך מתמודדים עם המצב הזה.... פשוט זכור להבא שתיאום מירבי בין חברי הטייסת הוא מעלה עליונה, כל שכן בסיטואציות שנוגעות בעולם החיצון. אנחנו גוף אחד עם ראש אחד ולב אחד [והרבה פטישים של 15 טון].

אז הנה האופציות שלנו:
1. מכריזים שהפוסט היה תעלול 1 באפריל... [אולי לא]
2. מארגנים שבר יעלים את הפוסט הזה במסתוריות. [אולי לא]
3. מתקנים מעט את הפרטים ומה שצריך לשנות לצורך ייצוגיות נאותה [כותרת וחתימה] והולכים על זה תוך שמירה על סטנדרטי גיוס גבוהים כרגיל. אם יגיעו טייסים איכותיים אז הידד לנו.

אופציה 3 כנראה הכי פרקטית כרגע.

אגב, ניר, יש לך 28 יום + מטבחים ושלושים יום תחת התואר "דוש הטייסת".

<S>
[align=center][/align]
[align=center]מייק הוא הצדק.[/align]
#2 · לפני 18 שנים
אין סיבה שמישהו ייפגע.
כ"קצין הגיוס" של הטייסת (מינוי שלך) רציתי להמשיך את מה שהתחלנו לפני כחודשיים . גיוס טייסים נוספים.
בכוונה רשמתי שפרטים נוספים והודעה רשמית יותר תצא בקרוב.
מסכים לגמרי עם אופציה מס' 3 לתגובתך אלא שלדעתי זו כלל לא אופציה אלא חובה שלא אתפשר עליה.
אם אכן יהיו אנשים שירצו מאוד להצטרף - יש להם חודש להכין את עצמם וגם אז אנחנו נבחר את הטובים ביותר - במידה ונמצא אותם כמתאימים.
סיכמנו מזמן שאנחנו צריכים ורוצים להתרחב. במקום לבחון כל אחד בזכוכית מגדלת ולגלות אנשים תמוהים מוזרים ופריקיים (דוגמת איזה ניר אחד שיצא לנו לטוס איתו (בושה שקוראים לו ניר בטעות עוד יחשבו שזה אני)).
מסכים עם זה שהייתי צריך להתייעץ אתכם קודם אך אני משוכנע שתסכימו עם המהלך.
אם לא תסכימו אני לא אוכל לתת את ה 28 יום בעתיד הקרוב בשל חוסר בכ"א... 😎
אגב,שוהם,זה יכול להיות מעניין אם אני,"דוש הטייסת" יפרק לך את הטורבינה של המנוע השמאלי...
בעיתונים יהיה כתוב " שוהם האדיר הופל ע"י דוש הטייסת, איך נפלו גיבורים...."
😂 😂 😂
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#3 · לפני 18 שנים
ניר, אף אחד לא נפגע - זה לא עניין של פגיעה ברגשות, זה עניין של להיות (ולהיראות) מקצועיים.

לפני חודשיים פתחנו את הטייסת לגיוס, ואחרי שבוצעו גיוסים [וול.. גדי], השערים נסגרו. הייתה הכרזה רשמית והכל.

לא אני ולא אורן מתנגדים לרעיון של פתיחת שערים, אבל לפני שיוצאים בהצהרות בומבסטיות כולנו צריכים לדון לגבי מה הציפיות שלנו, מה אנחנו רוצים ממחזור הגיוס הזה, מה כמה ולמה אנחנו מחפשים.

אנחנו מנסים לדמות כאן טייסת מבצעית, ויש סיבה שקיימת היררכיה, רוב הסיכויים שאתה מודע לכך יותר טוב מכולנו [פז"ם בעולם האמיתי].

זה לא עניין של מה בכך - עניינים כמו "לא הייתי מנסח את זה ככה" עד "תכננו דרך אחרת להביא אלינו טייסים ועכשיו יש התנגשות" יכולים לצוץ.
גם אם אתה משוכנע במאה אחוז שנסכים עם המהלך לא אומר שאתה הולך ועושה אותו על דעת עצמך, עובדה שבמקרה הזה אתה צודק ואנחנו מסכימים בגדול על הצורך בטייסים חדשים - אופן הפעולה גורם לקצת חוסר נוחות.

למשל, לפי מה שאתה אומר החלטת שאתה מצהיר שאנחנו נגייס בקרוב ונותן לאנשים חודש להתכונן. זה נחמד והכל, אבל שוב, היה נחמד אם היית טורח ליידע לפחות את הטייסת קודם.

בכל מקרה, בבקשה, בנאדם - המנע מלעשות דברים כאלו סולו בעתיד.

עכשיו, לעיקר - אפילו שזה דיון שהיה צריך לקרות לפני הפוסט שלך. *עקיצה עקיצה*
אנחנו צריכים טייסים חדשים. חומר איכותי ובעל פוטנציאל שנוכל להפוך לפטיש אמיתי. את כולם אפשר להכשיר - את כל התכונות שאנחנו מעריכים אפשר, באופן כזה או אחר, לבנות וללמד. מה שאנחנו לא יכולים לעשות זה להכריח אותם לטוס איתנו כדי שנוכל לבנות אותם בדיוק כמו שקודמינו בנו אותנו.
זה הדבר העיקרי - אנשים חייבים להפגין פעילות. רוב המצטרפים החדשים טסים קצת ואז נעלמים בערפילי הזמן - ואני לא אוהב את זה בכלל.

בכל מקרה, אתה אכן קצין גיוס - נתעלם מהעובדה שחרגת טיפה מהסמכות בפתיחת השערים אבל זה נעשה, והם עכשיו פתוחים - יש לך יד חופשית להסתכל על אנשים שיהיו מעוניינים, לטוס איתם ובמידת הצורך, להכשיר אותם כהכנה לראיונות וטיסות מבחן לצרכי קבלה. עשה מה שאתה עושה הכי טוב. 😉

דבר נוסף - לכל פטיש שקורא את זה, שום מילה על זה לאף אחד בינתיים - אני אנסה לדבר עם רועי ולבדוק אם יש מצב שנפורסם בבטאון חיה"א בתור טייסת מגניבה שמחפשת אנשים.
חיפשת תעסוקה, ניר? הזהר במשאלותיך! 😄
😂
לסיכום,
א. אני לא אדיר
ב. מה גורם לך לחשוב שאתה מסוגל להפיל אותי? 👿 😂
[align=center][/align]
[align=center]מייק הוא הצדק.[/align]
#4 · לפני 18 שנים
שוהם אמר את רוב מה שהיה לי להגיד..
יש דברים שלא עושים סולו.
טייסת בנויה על עבודת צוות באוויר ובקרקע כאחד, וגם אני כמ"ט לא פתחתי ולא סגרתי מחזור גיוס על דעת עצמי בלי להתייעץ עם שוהם או עם עמי בתקופה שהוא היה פעיל כמפקד כנף איל.

זה נראה אולי כאילו אנחנו עושים מזה הרבה רעש ורוחות סתמיים, אבל שקלת את כל ההשלכות?
האם יש לנו זמן לקלוט עכשיו טייסים חדשים ולהכשיר אותם?
מי יכשיר אותם?
מה הקריטריונים ומה הציפיות שלנו כלפי מועמדים?
קח בחשבון שאם אנחנו מצרפים טייס חדש והוא טס איתנו ביום הפעילות הרגיל שלנו ביום חמישי, במקום להתאמן ולהעלות את הרמה אנחנו נאלץ להתעסק עם בעיות התחברות, ועם צורך להסביר לו דברים מסויימים מה שיעכב אותנו.
לכן הטייס הזה צריך להיות מוכשר ביום אחר, לא בזמן פעילות של הטייסת.
ומישהו צריך לקחת על עצמו את המטלה הזאת ולהכשיר אותו.

טוב. העניין הזה נטחן מספיק.
אין לי ספק שבפעם הבאה תיידע אותנו קודם ולא תתדלק אותי ואת שוהם ברוטב קארי:}
במידה ואתה מוכן לקחת על עצמך את נטל ההכשרה, הגיוס יפתח.
לגבי הציפיות, כמו בגיוס הקודם בתוספת הערה.
מי שלא חושב שהוא יכול להשתתף בכל פעילויות הטייסת שפשוט יחסוך ממנו ומאיתנו את זה.
פעם ראשונה לא הגעת, נעלים עין, פעם שניה, נסלח, פעם שלישית, שלום ולא להתראות.
נעבוד על הודעה רשמית מתוקנת יותר מאוחר
#5 · לפני 18 שנים
קיבלתי והפנמתי.
קבלו התנצלותי.
נדון בהליכי הגיוס מאוחר יותר.
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.