118 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 [ווידאו-קליפ] הנשר מכה שנית
דיון

[ווידאו-קליפ] הנשר מכה שנית

22 הודעות 3,321 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
RF, את ההסבר שלך אני מבין ומסכים , אתה בהחלט צודק, וזה ישקל בטייסת , אבל מה שירדן אמר זה שמס' 1 צריך לנתק מגע ולתת למס' 2 להיכנס לעמדת ירי ולזה אני בכלל לא מסכים. לגבי החיפוי שצריך להיעשות ע"י סריקת השטח ובטחון האזור אני מסכים בהחלט , תודה על ההערה ונפנים לפעם הבאה : )
#2 · לפני 18 שנים
מה ש RF אמר זה בדיוק מה שאני אמרתי , שוב אני לא מצפה שתבין על מה אני מדבר לשיא העומק כי אני יוצא מנק' הנחה שאין לך מספיק ידע, להלן , הטעות המאוד מרכזית הזו בקרב (זה לא משהו שיש להתבייש בו , כולם עושים טעויות במיוחד בקרב אוויר.)

לגבי העניין של האנרגיה האינסופית של ה"קורבן" , לא אמרתי ולא ציירתי אופציה כזו, מצחיק שאתה אפילו מתאר סיטואציה כזו , כי זה בהחלט לא הגיוני , כשאתה נכנס על מטוס ביתרון אנרגטי , אם הוא רוצה לשרוד הוא חייב לשבור , אין כזה דבר אנרגיה אינוספית כשאתה קורבן , לעומת זאת , כשאתה תוקף ועוד בזוג ועוד ב F16 , קיים דבר כזה (שימור אנרגיה פשוט , אנרגית גובה נהפכת לאנרגיה קינאטית) , כשאמרת שזה לא כמו במלחמת העולם השניה , זה חיזק את דברי , מכיוון שבעידן המודרני , מטוסים הרבה יותר מסתמכים על מהירות כדי לפנות . Corner speed הוא מושג ששייך הרבה יותר לעידן המודרני מאשר לעידן הבוכנתי .
מה שאני מנסה להגיד וכנראה שלא הבנת ממקודם ששאלת לגבי האנרגיה האין סופית של הקורבן , זה בדיוק אותו רעיון , אתה מנצל את היתרון האנרגטי שלך , ככה שלאויב שלך לא תהיה אופציה לייצר אנרגיה , אלא רק לאבד אותה (גם ביחס אליך , אבל גם ביחס למצב האנרגטי שהיה לו קודם).
בקרב שלך , האויב אולי איבד אנרגיה ביחס למצב האנרגטי הקודם , אבל ביחס אליך , הוא נשאר עם אותו מצב אנרגטי ואפילו יותר לא יודע מול מה בדיוק טסת , אבל למטוסים סובייטים יש נטייה לא לאבד אנרגיה כל כך מהר

אגב , כל מה שאני אומר , זה לא משהו שאני ממציא הרגע , זה (שוב) דבר שבטייסת שלי עובדים עליו המון זמן , מעבר לזה , כל זה נמצא תחת הספר של SHAW שהיה טייס והאמת שבספר שלו יש יותר העמקה על העידן המודרני שאתה יותר ממוזמן לקרוא בו כדי לתקן את הטעות הזו , ואולי גם אחרות.

כשאני אומר תקיפה כפולה , זה לא שהמצאתי את זה , זה משהו שקיים במציאות ועל פיו עובדים במציאות.
כשמטוס נכנס לשש של מטוס אחר לכל כך הרבה זמן , זה פשוט בזבוז של אלמנט בקרב , מה גם שאם תשים בפנים טייס מנוסה מאוד , הוא יוכל להפוך את החסרון שלו ליתרון . כניסות ויציאות מהירות , תוך שמירה על אנרגיה , בסביבה סטרילית הם הדרך הכי בטוחה והכי יעילה שקיימת , לא רואה איך כניסה לאחד על אחד בסביבה סטרילית היא החלטה יותר נכונה מזה , בשיא הפשטות , כשאתה מנצל שני מטוסים , אתה מנצל פי שתיים כוח , לעומת מטוס אחד .

הייתי מסכים איתך בהחלט אם הקרב היה בסביבה של gaggle עם עוד 30 מטוסים שכל רגע יכול להגיע אויב על השש של התוקף כל רגע וצריך חיפוי מלמעלה , וגם במצב כזה , אגב , לא נכנסים לאחד על אחד , בשביל זה יש את התקיפה המדורגת.

אני יודע שזה מאוד ביקורתי , אבל באמת שאני אומר את זה כדי לשפר את איכות הקרבות שלכם.
אני מאוד מאמין בכם כטייסת ואתם הטייסת היחידה שאני באמת בטוח שיכולה להגיע לרמות גבוהות , אני נותן את הביקורת הזו רק כדי לשפר את היכולת שלכם , תאמינו לי שאני לא טועה , חוויתי את הטעויות האלה על בשרי (הווירטואלי 🙂 )

שיהיה לכם בהצלחה אתם מאודד מוזמנים לדבר איתי בפרטי ואני ישמח לתת עוד הסברים על ההודעה (בפרטי) הזו אם תרצו בהם.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#3 · לפני 18 שנים
Shnizel, אוקיי קיבלתי , נקווה להפנים את זה בטייסת. תודה רבה על הביקורת , המשך כך : )

ואגב קצת מעליב היחס שלך לידע שלי , אין לך שום רקע לגבי, ואני אכן קראתי מאמרים רבים על קרבות אוויר אומנם לא נתקלתי במונח תקיפת הזוגות שאתה מדבר עליו אשמח לקישור, ועוד ראיתי הרבה סרטונים לגבי הנושא , כך שהידע שלי לא כ"כ מועט. אז בבקשה פעם הבאה שאתה יוצא מנק' הנחה שהידע שלי נחות אנא וודא זאת : )
#6 · לפני 18 שנים
לקנות.
או...

מקווה שתבין 😎

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.