dorshoshani כתב/ה:טריגר עכשיו נזכרתי.. עוד משהו..
כתבתי את זה בעהודעה חדשה כי זה באמת חשוב..
אתה מדבר על הפורמים שאנשים כותבים בהם דברים חשובים על הצבא.
למה ללכת רחוק לאינטרנט?למה?
תגיד לי, ראית חדשות 2 ביופ שישי ?אתה ראית?
כל שבוע מהיום יהיה כתבה ממש סדרת כתבות על היכולות של צהל... עזוב את זה שהראו את כל המערכות ואיך וכמה ומאיפה של צהל כיצד הוא מאתר משגרי קסאמים..
עזוב את זה שרק בפרומו בפרומו מהכתבה בשבוע הבא היראו תיכולות של הלווין הישראלי (הראו תמונה שבה בניין ומאחרוי הצל של הבניין ואשכרה היראו איך התוכנה שלנו יכולה להסיר את הצל ולראות מה יש אחרי הצל)..
מה יהיה הלאה?אולי נחשוף תמועדי המראה של המטוסים וזמן משוער מעל המטרה!?!?
פשוט טימטום -טימטום..
יפה, הגענו לזה שאתה מסכים איתי...
אל תסתכל על אחרים, תסתכל על עצמך, תעשה מה שאתה חושב שנכון למענך... אם אתה חושב שזה טימטום לפרסם את כל הדברים האלו אז אתה תסכים איתי שזה דיי אידיוטי שאתה עוד מפיץ דבר שאתה חושב שהוא טימטום כדי שכולם ידעו את הטימטום ואתה תוכר כמישהו שיודע...
בקשר לחדשות, ישנו גוף בצה"ל ש-IsraelAF טוען שאני עומד בראשו (פשש לכזה כבוד לא ציפיתי
😎 ) שנקרא הצנזורה הצבאית, תאמין לי שהדברים שמפורסמים שם עוברים צנזורה ומוכנס אליהם דיסאינפורמציה מכוונת כדי שלא ידעו מה אמיתי ומה לא.. ולכן כשמישהו פה מספר גירסא מעט שונה ובעוד מקום מספרים עוד גירסא ניתן למצוא דברים דומים ושונים ובכך להוציא את האמת (לוגיקה פשוטה)... בקיצור את מה שיש בחדשות תשאירו לחדשות, אין צורך לפרסם את זה גם בפורום, כל מי שמעניין אותו דבר מסויים ימצא את הדבר שלו בסופו של דבר ולא צריך את עזרתם של אנשים כאלו ואחרים בפורום כי דיונים כמו הנ"ל נגררים לשפיכת מידע עצומה של כל אותם אנשים שרוצים להיראות כמבינים ויודעים וזה ממש לא מועילים לאף אחד...