·
לפני 18 שנים
טוב אז ככה,
לא היה הרבה זמן לחשוב על זה אבל אני רוצה שנעבור לאימונים יותר סדירים של פעם בשבוע.
אתמול עוד כשהייתי בעבודה פרסמתי דיון לאימון ביום חמישי האחרון בו נכחו אני ומייק.
את התוצאות תוכלו לראות בדיון שפתח מייק + סרטון (ואני מאמין גם תחקיר בהמשך)
על כל פנים, אני רוצה שכל מי שיש לו חשק לפוצץ - שישתף את כולנו ויפחת מועד לאימון.
לפי התגובות וההענות נדע האם זה יהיה אקטואלי.
על הדיון להכיל כותרת :
Prefligh for XX.XX.XX
XX's בשביל התאריך
בסיום וקצת מאוחר יותר נשתדל לפרסם סרטון ותחקיר לגבי הטיסה. בכותרת:
Debrief for XX.XX.XX
אותו רעיון...
אני יודע שאני אפתח פה פחת שאולי אצטער עליו. רק בגלל שיש פה אנשים שכל כך אוהבים ירידות אחד על השני וכו... (מי שמגיב ראשון - דוש ) אז:
כל אחד יכול לפרסם תחקיר משלו. לא חייבים לראות את הדברים בפרספקטיבה אחת.
עובדה קיימת היא מי הפיל את מי אבל בדרך ניתן לראות למשל איך מישהו מסכן את עצמו בלי לשים לב וכו'
התוצאה - למידה מהירה יותר והסקת מסקנות מקיפה יותר.
אני לומד מכם המון ומשלב את הידע. (כמו שאתם רואים לא תמיד זה עוזר אז אתם אשמים 😂 )
אני בטח נשמע כמו איזה אחד שטוחן בשכל ולוקח את העניין ביותר מדי רצינות אבל אני ממש ממש רוצה שנתחיל להתמודד לפעמים אל מחוץ לזירה הפנים טייסתית שלנו ולתת בראש או לפחות לנסות - לטייסות אחרות. גם מחו"ל. כי בארץ אנחנו יודעים מה קורה....
ספרו לי מה אתם חושבים בעניין.
ב 21:45 - השתדלו להיות זמינים פה. ב 22:00 ממריאים. כבר אמרתי !?
69 - באים בהפוכה
לא היה הרבה זמן לחשוב על זה אבל אני רוצה שנעבור לאימונים יותר סדירים של פעם בשבוע.
אתמול עוד כשהייתי בעבודה פרסמתי דיון לאימון ביום חמישי האחרון בו נכחו אני ומייק.
את התוצאות תוכלו לראות בדיון שפתח מייק + סרטון (ואני מאמין גם תחקיר בהמשך)
על כל פנים, אני רוצה שכל מי שיש לו חשק לפוצץ - שישתף את כולנו ויפחת מועד לאימון.
לפי התגובות וההענות נדע האם זה יהיה אקטואלי.
על הדיון להכיל כותרת :
Prefligh for XX.XX.XX
XX's בשביל התאריך
בסיום וקצת מאוחר יותר נשתדל לפרסם סרטון ותחקיר לגבי הטיסה. בכותרת:
Debrief for XX.XX.XX
אותו רעיון...
אני יודע שאני אפתח פה פחת שאולי אצטער עליו. רק בגלל שיש פה אנשים שכל כך אוהבים ירידות אחד על השני וכו... (מי שמגיב ראשון - דוש ) אז:
כל אחד יכול לפרסם תחקיר משלו. לא חייבים לראות את הדברים בפרספקטיבה אחת.
עובדה קיימת היא מי הפיל את מי אבל בדרך ניתן לראות למשל איך מישהו מסכן את עצמו בלי לשים לב וכו'
התוצאה - למידה מהירה יותר והסקת מסקנות מקיפה יותר.
אני לומד מכם המון ומשלב את הידע. (כמו שאתם רואים לא תמיד זה עוזר אז אתם אשמים 😂 )
אני בטח נשמע כמו איזה אחד שטוחן בשכל ולוקח את העניין ביותר מדי רצינות אבל אני ממש ממש רוצה שנתחיל להתמודד לפעמים אל מחוץ לזירה הפנים טייסתית שלנו ולתת בראש או לפחות לנסות - לטייסות אחרות. גם מחו"ל. כי בארץ אנחנו יודעים מה קורה....
ספרו לי מה אתם חושבים בעניין.
ב 21:45 - השתדלו להיות זמינים פה. ב 22:00 ממריאים. כבר אמרתי !?
69 - באים בהפוכה
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי