109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס איך אפשר לטוס ברשת??
דיון

איך אפשר לטוס ברשת??

6 הודעות 1,957 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
איך אפשר לטוס ברשת היתקשרתי לספק ואמרתי להם שיפתחו לי את הפורטים udp 2935 2934
מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

אשמח לעזרה אייסי 408224627

אוףף זה לא מצליח הם פתחו לי ועדיין אני לא יודע מה לעשות איך טסים בכלל ברשת 🙁

עוד משהו אם אני רוצה לטוס נגיד אם מישהו ברשת אז איזה אייפי אני צריך להביא לו כאילו מאיפה אני יודע מה האייפי שלי 🙁
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
F16-PILOT שלום.
תראה,
את הפורטים פתחת כדי לטוס במולטיפלייר ולא להתאמן לבד נתחיל מזה.
עכשיו תלוי מי המארח אם למשל אתה המארח ואתה לא יודע את האיפי שלך אתה יכול להכנס לאתר www.whatismyip.com ושם רשום לך בגדול האיפי. (יש גם כאן בפריפלייט דרך אגב).

וזה "שאתה לא יודע לטוס" לפי מה שאתה אומר זה לא קשור לא לפורטים ולא למולטי פלייר.

מקווה שעזרתי.
בברכה,
ירין.
#3 · לפני 18 שנים
pilotxf-16i כתב/ה:F16-PILOT שלום.
תראה,
את הפורטים פתחת כדי לטוס במולטיפלייר ולא להתאמן לבד נתחיל מזה.
עכשיו תלוי מי המארח אם למשל אתה המארח ואתה לא יודע את האיפי שלך אתה יכול להכנס לאתר www.whatismyip.com ושם רשום לך בגדול האיפי. (יש גם כאן בפריפלייט דרך אגב).

וזה "שאתה לא יודע לטוס" לפי מה שאתה אומר זה לא קשור לא לפורטים ולא למולטי פלייר.

מקווה שעזרתי.

היתכוונתי שאני לא יודע איך לטוס ברשת!אני כבר הרבה זמן טס בפאלקון אך לא ברשת ואני רוצה לטוס ברשת ואיני יודע איך היתקשרתי והם פתחו לי את הפורטים (ככה קראתי בפורום שצריך ליפתוח) עכשיו איך אני אמור לטוס ברשת?ובכל מקרה תודה על העזרה איך למצוא את האייפי שלי 😉
#4 · לפני 18 שנים
צריך לפתוח את שניהים (tcp&udp z) תגיד לספקית שיפתחו לך ב both ואז זה כנראה יעבוד
#5 · לפני 18 שנים
נשמע כאילו אתם מתעקשים לא להבין אחד את השני..
הבחור צריך מישהו שיעלה איתו לטיסת היכרות בשביל לראות איך זה עובד, זה הכל.

Kickbox.co.il
נדב
#6 · לפני 18 שנים
נכנסתי לרשת רק אתמול. גם לי נאמר לפתוח פורטים אבל בסוף ביטלתי רק אבטחה ואת האנטי-וירוס ועליתי.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.