109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 69 הפטישים ניר VS אורן
דיון

ניר VS אורן

9 הודעות 71 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
למטרות נסיון בלבד- הנה קליפ קטן מהטיסה אתמול.
ההתחלה היא במצב של אורן על השש של ניר, לא רואים בוידאו בדיוק מה קרה שגרם לאורן לאבד את היתרון הזה, אבל מבט בהקלטה בTACVIEW הראה שניר משך למעלה (בוידאו- 1:08 בטיימר הוא רגע האימלמן הזה), אורן טיפס אחריו אבל איבד מהירות מהר מדי והחל את דרכו חזרה למטה. ניר ניצל את המצב ,לקח ימינה(1:07) ובא מסביב אל אחוריו של אורן.
כבונוס, ניתן לראות את אורן פולט שבריר שניה לפני שהמטוס הופך לפלזמה.

בגלל האיכות הדי רעה יחסית למקור, לא רואים ירי. הדבר יובהר בעזרת כתובית GUNS ענקית שתהבהב על התמונה 😛

[video width=448 height=361]http://vid12.photobucket.com/player.swf?file=http://vid12.photobucket.com/albums/a217/69Mike2/SchredderVsLSD_Pursuit.flv[/video]

פוטובאקט יצא הכי איכותי מבחינת איכות הדחיסה ורזולוציה של הוידאו, גוגל וידאו נותן גודל זעיר, ואתר בשם VEOH שנותן תנאים בלתי מוגבלים מבחינת משקל ורזולוציה (כמו STAGE6 המנוח) טען שאני מפר זכויות יוצרים בסרטון הזה..למרות שהוא היה רק 3 דקות עליו 😱

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 18 שנים
אהבתי . זו צורה יפה לתחקר...

בוא נגיד שזה היה יום מאווווד מוצלח שלי ואינני רגיל לביצועים כאלה .
אורן טוב ממני בכמה רמות.
הדבר שלמדתי מאותו יום זה לא להשתולל יותר מדי. זה יותר טוב לפעול בצורה מתונה ומחושבת מאשר להשתולל ולמצוא את עצמך בלי אויר לנשימה (אנרגיה).
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#4 · לפני 18 שנים
ניר, נחמד מצידך לתת קרדיט לאורן למרות שקרעת אותו. 🙂
אני מצפה שתעשו משהו באותה מתכונת בקרוב. זה עוזר לשניכם לשפר את עבודת הצוות שלכם, ולאורן להתעצבן. מוהאהא.
[align=center][/align]
[align=center]מייק הוא הצדק.[/align]
#6 · לפני 18 שנים
כן . זה צריך להכנס לסדר השבועי שלנו לפחות...
אגב. מייקי, פרגן לנו איזה מוזיקת רקע נורמלית יותר ולא איזה שאנטי בדואי בפעם הבאה....\
😢
#8 · לפני 18 שנים
1.השאנטי
2.הבדואי

חוץ מזה הכל בסדר...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.