s s 48 פוסטים #1 · לפני 18 שנים היי חבר'ה יש לי שאלה מישהוא יודע איך אני יכול לשים את הכריזה במטוס שכאילו שאני נוחת אז הדיילת מודיעה על זה ועוד ואני ניסיתי את התוכנה וזה לא עבד ויש לי fsx תודה... אהה וזה דחוף כי אני רוצה לעשות טיסה כמו שצריך עם הכול... חחח.... אז תודה... טייס בטייסת 69 הפטישים Stav Dayagi
s shachar92 תורם/ת באתר 2,225 פוסטים · תל אביב #2 · לפני 18 שנים אין לי FSX למיטב ידיעתי אתה מוזמן לחפש בAVSIM שחר חזקלביץ טייס פרטי אמריקאי מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
ש שי_אלעזר מודרטור תורם/ת באתר 945 פוסטים · אזור #3 · לפני 18 שנים אהה זה דחוף.... אוקיי... מה כ"כ דחוף בזה?????|?? Windows 7 Ultimate 64bit
s s 48 פוסטים #4 · לפני 18 שנים למה אתם לא יכולים לעזור!!! מה אכפת לכם.. טייס בטייסת 69 הפטישים Stav Dayagi
r rotemelal 209 פוסטים · מושב צרופה #5 · לפני 18 שנים s, אף אחד פה לא חייב לך כלום אתה יודע , שחר חזקלביץ דהיינו shachar92, אמר לחפש באבסים (AVSIM) קישור ? : WWW.AVSIM.COM רוצה גם כפית ? רותם גנץ טייס פרטי , מתלמד IFR. מסנג'ר : rotem_3@hotmail.com אתר הבית : www.vatil.org.il israel and PR director of "Eastavia virtual airlines" [img]http://www.zix.co.il/images/z-1199856930.JPG[/img:e95a5