133 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 y
בית פורומים טייסת 253 הנגב הודעה חשובה
דיון

הודעה חשובה

6 הודעות 34 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
שלום לכל הטייסים, וחברי הטייסת.
כפי ששמתם לב, בזמן האחרון לא עשינו כמעט טיסות. הבעיה העיקרית היא גם שהMP של פאלקון לא מאפשר לנו לעשות תרחישים גדולים, וגם כי מפקד הטייסת (דור שושני) כרגע עמוס מאוד בלימודים.

לכן לאחר שיחה עם דור, הוא "העביר" זמנית את הפיקוד אליי. אז להלן כמה עדכונים.

כפי שבטח שמעתם טייסת נשר הזהב נפתחה, ואנחנו מתחילים בשיתוף פעולה איתם. כרגע לא ברור בדיוק איך ומה, לכן אנחנו מדברים על זה כרגע, ואיך זה באמת יתבצע. כמו כן גם נשתף פעולה בקא"מ, כאשר בכל מבצע טייסת אחת תשמש כצד האדום, וטייסת אחרת כצד הכחול, ולהיפך.
הקא"מ יהיה בסגנון "דגל כחול", למידע נוסף עליו מומלץ לקרוא את הכתבה המדהימה הזאת-
http://www.iaf.org.il/Templates/Journal/Journal.In.aspx?lang=HE&lobbyID=50&folderID=1470&subfolderID=1471&docfolderID=1478&docID=23701

לאחר העברת הפיקוד אלי, החלטתי שנתחיל לעשות טיסות, דוגפייטים, ובמבצעים. בשבוע הזה אני כנראה לא אהיה זמין הרבה בגלל עומס עליי גם. לכן רציתי לשאול אם אתם גם תרצו לעשות סתם טיסה ביום שבת אולי, איזה דוגפייט קצר.

בכל מקרה כרגע אנחנו מתחילים לחזור לעניינים. הקא"מ לא ייפתח עד שהפאטצ' החדש של RV יצא, עקב בעיות המולטיפלייר.

אז שיהיה לנו בהצלחה, ותגיבו אם אתם רוצים לטוס ביום שבת.
#2 · לפני 18 שנים
אני כרגע לא חכול לטוס בכלל בRV כי אני לא מצליח לחלץ את הובץ התקנה מהקובץ RAR
#4 · לפני 18 שנים
מוכן לטוס בכל עת..
לגבי כל הנושא יש לי כמה שאלות :
1. איך נטוס איתם בקא''מ? כי לפי מיטב הבנתי רק סמ''ט ומ''ט אצלהם יודעים לטוס טוב לא? או שאני טועה.
נגד החניכים החדשים זה לא יהוו ממש טיסה טובה שתאמן אותנו. תקנו אותי אם אני טועה.
2. איך נבצע מבצעים מסוים כאשר לא כולם אצלנו באותה רמה ויודעים לעשות את כל מה שצריך במטוס?
הכוונה ליעפים סוגי תקיפות טקטיקות ועוד...
הצעה שלי למפקד הוא לבצע כרגע מבצעים שהם לא מסובכים ממש אבל גם לא קלים ממש. לנסות לתאם ולדבר עם כולם איפה הצד החזק שלהם ואיפה לא וככה לדעת איפה כולם יחסית "שווים" ואז על פי זה לבצע משימה שכולנו נתמודד בה באותו מידת קושי.

בהצלחה שיהיה לנו. ללא ספק אני חושב שאם ניקח את העסק ברצינות נהיה טייסת מובחרת וטובה מאוד.
#5 · לפני 18 שנים
YINON כתב/ה:מוכן לטוס בכל עת..
לגבי כל הנושא יש לי כמה שאלות :
1. איך נטוס איתם בקא''מ? כי לפי מיטב הבנתי רק סמ''ט ומ''ט אצלהם יודעים לטוס טוב לא? או שאני טועה.
נגד החניכים החדשים זה לא יהוו ממש טיסה טובה שתאמן אותנו. תקנו אותי אם אני טועה.
2. איך נבצע מבצעים מסוים כאשר לא כולם אצלנו באותה רמה ויודעים לעשות את כל מה שצריך במטוס?
הכוונה ליעפים סוגי תקיפות טקטיקות ועוד...
הצעה שלי למפקד הוא לבצע כרגע מבצעים שהם לא מסובכים ממש אבל גם לא קלים ממש. לנסות לתאם ולדבר עם כולם איפה הצד החזק שלהם ואיפה לא וככה לדעת איפה כולם יחסית "שווים" ואז על פי זה לבצע משימה שכולנו נתמודד בה באותו מידת קושי.

בהצלחה שיהיה לנו. ללא ספק אני חושב שאם ניקח את העסק ברצינות נהיה טייסת מובחרת וטובה מאוד.

1. זה עוד רחוק מאיתנו, אנחנו כרגע רק מתאמים דברים, ומארגנים שהכל יהיה מוכן כאשר RV יאפשר את הקא"מ (כלומר שייצא הפאטצ' הבא). בינתיים אין להם בכלל עוד טייסים.
2. אנחנו לא ישר נתחיל מתדלוק בלילה בסופת רעמים. אנחנו נתחיל לעשות טיסות קלות יחסית בהתחלה של דוגפייטים, תקיפות קלות רק בשביל "להחזיר את תחושת הטיסה". אחרי זה לאט לאט נעלה את רמת הקושי עד שיהיו מבצעים ברמה.
ובקא"מ הקטע הטוב בו שלא כל הטייסים באותה רמה. לכן יכול לבוא אליך מטוס אויב ולנסות להפיל אותך, אבל לבסוף אתה תפיל אותו. ולאחר הטיסה הוא יקרא את התחקור, ילמד מהטעויות שלו, ייתקן, יילמד, ובטיסה הבאה הוא יפיל אותך. לכן לא משנה הרמה, העיקר שמבצעים את המשימות כמו שצריך או שלא, לומדים, מתקנים, ומשפרים.

טוב נראה לי במקום ביום שבת נארגן את הטיסה ביום ראשון בערב, מה אתם אומרים?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.