147 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים גיבוש טיס מספר 162.
דיון

גיבוש טיס מספר 162.

35 הודעות 11,263 צפיות לפני 18 שנים
#2 · לפני 18 שנים
אם אתה מתכוון לזה שיהיה באפריל הקרוב ( ה-14) אז גם אני אהיה שם 🙂
#3 · לפני 18 שנים
זה יהיה ב13 כנראה...ה14 זה יום שני.
גם אני בא

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#6 · לפני 18 שנים
חבר'ה בהצלחה (אתם לא מכירים אותי, לא נורא 😛 )

יש לי שאלה לכל מי שהולך להיות בגיבוש הקרוב, האם ידעתם איך באמת נראה הגיבוש ?
( חוץ מהקטע הזה שכולם כותבים .. : " כן, סיפרו לי.. זה הכל בראש, הגיבוש לא כ"כ קשה.. וכו'...".)

אז אם אתם רוצים לדעת מה הולך שם לפחות ביום הראשון והשני... אני מכיר מישהו שעבר שהוא עכשיו טייס בטייסת בפטישים אם אני לא טועה... אז אם באמת תרצו לדעת דברו שאלו פה ואני אנסה לענות כמה שיותר מהר 🙂
ירון.
טייס CVFR, IFR, ATPL ומסוקים.
מסנג'ר: Yaroon013@hotmail.com
#8 · לפני 18 שנים
פששש 3 נציגים מהפורום באים לגיבוש לא רע לא רע P:
נראה אותך שם עידו אה?
#9 · לפני 18 שנים
אני חדש בפורום ואני גם יהיה בגיבוש הקרוב ..
אגב , קיבלתי רק זימון בלי תאריך , מתי אני אקבל את התאריך?
#10 · לפני 18 שנים
Hector, זה בסדר כולם קיבלו זימון בלי תאריך . אנחנו יודעים שזה ה-13 ממקורות בצבא. תקבל את זה יותר קרוב לתאריך עצמו אני מעריך שבועיים שלושה לפני ה-13.
#11 · לפני 18 שנים
אחלה , נתראה שם :]

אגב מישהו יודע כמה אנשים מגיעים לגיבוש ? ולכמה כיתות זה מתחלק
#12 · לפני 18 שנים
לי ידוע שבערך 600 אנשים מגיעים , וכל כיתה 13-15 אנשים , אז עושים חשבון פשוט יוצא בערך 40 כיתות.

אגב- הייתי במסדר כנפיים אחרון ( הייתי עם חבר שלי ואבא שלו שהיה טייס בחי"א) ולאחר מכן הלכנו לאזור של הגיבוש . ממש ראינו את הגבעה איפה שמקימים את האוהל , ואת "חצר המשחקים " המפורסמת ותיארנו לעצמו , עכשיו אני הולכים פה כמו מלכים , ועוד כמה חודשים אנחנו נהיה פה נזיע ונמות מעייפות , היה נחמד : )
#14 · לפני 18 שנים
Hector, תלוי באיכות המחזור. לפני מקרה המוות של איתי שרון היו עוברים בערך 20% לאחר המוות עברו בערך 33% ולאט לאט האחוז חוזר לרמה שהוא היה פעם שהיא 20% אז נאמר בין 100 ל 150 לפי דעתי...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.