109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים מתגייסים חריג טייס ושיפור קב''א
דיון

חריג טייס ושיפור קב''א

6 הודעות 1,871 צפיות לפני 11 שנים
#1 · לפני 11 שנים
שלום לכולם, הנתונים שלי הם כאלה :

פרופיל - 82 , בלי סעיפים פוסלי טייס .
קב''א - 51 .
דפ''ר - 60 .

עכשיו הגעתי לצו ראשון אחרי שלא ישנתי 30 שעות ( אינסומניה קלה ) היה קשה לתפקד במיוחד עם הזמן שלוקח לחכות .

בבדיקת לחץ דם יצאתי "לא תקין" 7 פעמים ברצף , אני בקושי זוכר משהו מהיום הזה.

לא ציפיתי לדפ''ר כזה נמוך כי אני יודע למה אני מסוגל .

האם יש אפשרות לעשות את המבחן שוב ?
כדאי לנסות לעשות אותו שוב או כדאי לבקש חריג לטייס ?
אני מאמין שאני יעבור את המבחנים של טייס, אני יודע שכן ואני ממש מצטער על זה שעשיתי את המבחן ..

מה כדאי לעשות ?
#2 · לפני 11 שנים
ludes, שלח מכתבים לחולייה הפסיכוטכנית בתל השומר בצירוף ציונים והמלצה מגורם מחנך, צרף שם גם את בקשתך ואת התנאים שגרמו לכך שלא תצליח, עכשיו כבר מזהיר מראש הם בפעם הראשונה כמעט ולא מאשרים, אל תרפה, תחפור להם במכתבים עד שיאשרו לך לעשות מבחנים חוזרים.

בהצלחה.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#3 · לפני 11 שנים
על פניו הבעיה היא לא הדפ"ר אלא הקב"א . נדמה לי שצריך 54-56 (אלא אם השתנה במהלך 22 השנה מאז שעברתי)
בהצלחה על כל מקרה , ואל תוותר
#4 · לפני 11 שנים
אם האינסמניה היא תופעה קבועה, אז אין לך סיכוי (אינסמניה פוסלת טייס).
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#5 · לפני 11 שנים
Eagle_King כתב/ה:ludes, שלח מכתבים לחולייה הפסיכוטכנית בתל השומר בצירוף ציונים והמלצה מגורם מחנך, צרף שם גם את בקשתך ואת התנאים שגרמו לכך שלא תצליח, עכשיו כבר מזהיר מראש הם בפעם הראשונה כמעט ולא מאשרים, אל תרפה, תחפור להם במכתבים עד שיאשרו לך לעשות מבחנים חוזרים.

בהצלחה.

אני כנראה ישלח מכתבים ויגיע לשם בימים הפתוחים במיטב בשביל לדבר על זה, יש אבל סיכוי לעשות את המבחנים שוב בכלל ? או שכדאי ישר לחשוב על איך להוציא חריג ?

falcononeone כתב/ה:אם האינסמניה היא תופעה קבועה, אז אין לך סיכוי (אינסמניה פוסלת טייס).

אין לי סעיף כזה , וזה לא שכיח, פעם בחצי שנה אוליי לכמה ימים וזהו .
#6 · לפני 11 שנים
אני מכיר כמה שעשו את המבחנים שוב, אל תרפה עד שהם לא יתקשרו אליך ויגידו לך להפסיק, ותגיד להם שאתה תמשיך עד שיאשרו.
ludes,
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.