נשלח: 10:00 ,14 ספטמבר 2015, ב' כותרת הודעה: טייסת 119 פותחת מחזור גיוס
אז מי אנחנו שוב?
טייסת 119 'עטלף' הווירטואלית טסה בסימולטור Falcon BMS 4.33 ומטיסה את מטוסי הסופה (F-16I+CFT) מבסיס רמון שבדרום הארץ.
אנו שואפים לדמות את חיל האוויר הישראלי בצורה הטובה ביותר, תוך מתן דגש על ריאליסטיות ,עבודה צוותית, וכמטרה - להיות הכי טובים. בנוסף הטייסת טסה בקמפיינים מכל העולם ובמידת האפשר תבצע תרגילים משותפים עם טייסות בארץ ובחו"ל .
כחלק מהתרחבות הטייסת, אנו מגייסים חניכים חדשים לקורס שלנו הכולל לימוד מלא של כל החומר הדרוש לטייס בסימולטור– אין צורך בידע קודם!
[/url]
תנאי קבלה:
- גיל מינמלי- 15 (אפשרות לחריג במידה וימצא מתאים)
- אנגלית - ברמה טובה(קריאה ושיחה)
- מיקרופון תקין וTeamspeak
- יכולת למידה עצמית והשקעה לאורך זמן (=הכרחי)
- סימולטור Falcon BMS 4.33 מותקן - ושטח ישראל בגרסת 1.00
- גוייסטיק + מצערת (יוק לא תופס)
[/url]
איך נירשמים?
- ניתן לפרסם פה בפייסבוק התעניינות ונשוב אליכם כשנוכל
- ניתן לשלוח אימייל לטייסת בכתובת: 119ThSquadron@Gmail.com
- העדיפות היא להיכנס ל-Teamspeak ולחכות בערוץ הטייסת עד ניגש אליכם.
הטייסת פועלת כחלק מקהילת IAF שהיא קהילת PreFlight. ולכן הערוץ הTS שלנו נמצא בקהילה זו בכתובת - itaseow.servegame.com:9991 (סיסמה seow)
היי,
אני ממש חדש בקהילה כאן ולא מזמן רק הכרתי את התחום נודע לי על האופציה להצטרף לטייסת ולעבור כאן קורס מאפס ורציתי לדעת אם העמוד הזה עדיין רלוונטי ואקטואלי? ואם האפשרות להצטרף קיימת.
היי,
אני ממש חדש בקהילה כאן ולא מזמן רק הכרתי את התחום נודע לי על האופציה להצטרף לטייסת ולעבור כאן קורס מאפס ורציתי לדעת אם העמוד הזה עדיין רלוונטי ואקטואלי? ואם האפשרות להצטרף קיימת.
הגיוס השני, ובשמו - קורס "בזק", שהחל לפני כשבועיים נמצא בתהליכי הרצה.
הכנסת חניך ממצב של 0 ידיעה לקורס היינה דיי בעייתית אבל אפשרית, תלוי בך.
שים לב, כרגע אנחנו לא ממשיכים בגיוס חניכים לטייסת בעקבות 2 סיבות עקריות:
1. התמקדות בקורס הנוכחי ומתן רוב תשומת הלב לחניכים הנוכחים, זאת בשביל להעניק להם הכשרה איכותית עד כמה שניתן.
2. מחסור המדריכים במהלך השבוע, לא מאפשר לנו את הגמישות בהכנסת חניכים חדשים שלא נמצאים ברמה של שאר החניכים בקורס.
לכן, אנחנו מתנצלים על האי-נוחות, אך הגיוס מוקפא עד למצב בו נוכל לפנות זמן לכך.
לאחר תקופה לא מבוטלת ומספר שינויים, הטייסת פותחת את שעריה:
שם הקוד של ההכשרה החדשה הינה "חץ".
בקצרה:
בקורס, החניכים ילמדו מ0 את מערכות המטוס, וירוצו בחומר משלב הכרת המטוס ועד שליטה בו ובמיקומו בתוך מבנה. על החניכים לעבוד בצורה אינדיווידואלית ואינטנסיבית, בכדי להתקדם.
בעת שהחניכים יראו בקיאות נדרשת, יעברו לשלבים בסיסיים של א"ק וא"א, כאשר בכל שלב - יצתרכו להראות ידע בחומר ושליטה בו.
בתום שלב האוויר-אוויר, יעבור החניך לשלב הקאמ"ם - קורס אימון מתקדם, בו יפעל החניך כטייס מן המניין, יטוס באימונים ואף במשימות מבצעיות. כל זאת, לצורך צבירת נסיון וידע נוסף עד לרגע בו יהפוך לטייס מבצעי רשמי.
דרישות בסיסיות:
גיל מינימלי - 16
סטיק ומצערת
סימולטור מעודכן ועובד (Falcon 4.0 + BMS)
אופי חזק - נחישות, דבקות במטרה, רצון ללמוד ולהיות חלק מהטייסת
להצתרפות ולפרטים נוספים יש להיכנס לאתר הטייסת www.119vfs.tk
בהצלחה!
לאחר תקופה לא מבוטלת ומספר שינויים, הטייסת פותחת את שעריה:
שם הקוד של ההכשרה החדשה הינה "חץ".
בקצרה:
בקורס, החניכים ילמדו מ0 את מערכות המטוס, וירוצו בחומר משלב הכרת המטוס ועד שליטה בו ובמיקומו בתוך מבנה. על החניכים לעבוד בצורה אינדיווידואלית ואינטנסיבית, בכדי להתקדם.
בעת שהחניכים יראו בקיאות נדרשת, יעברו לשלבים בסיסיים של א"ק וא"א, כאשר בכל שלב - יצתרכו להראות ידע בחומר ושליטה בו.
בתום שלב האוויר-אוויר, יעבור החניך לשלב הקאמ"ם - קורס אימון מתקדם, בו יפעל החניך כטייס מן המניין, יטוס באימונים ואף במשימות מבצעיות. כל זאת, לצורך צבירת נסיון וידע נוסף עד לרגע בו יהפוך לטייס מבצעי רשמי.
דרישות בסיסיות:
גיל מינימלי - 16
סטיק ומצערת
סימולטור מעודכן ועובד (Falcon 4.0 + BMS)
אופי חזק - נחישות, דבקות במטרה, רצון ללמוד ולהיות חלק מהטייסת
להצתרפות ולפרטים נוספים יש להיכנס לאתר הטייסת www.119vfs.tk
בהצלחה!
אין לי סטיק ומצערת - אבל אני מוכן לקנות.
אני נתקל בקשיים בהתקנת פלקון. אשמח לעזרה.
לגבי זמן פנוי - יש לי המון לשמחתי.
לגבי רצון - זה היה חלום שנזנח מגיל 19, לטוס בסימולטורים. 20 שנה אחרי, הגיע הזמן לחזור אל החלום, לא?
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה