הסרטון הזה לא בא להראות פה משהו מיוחד כמו תקיפה תחת איומיי נ.מ.
הסרטון הזה צולם סתם כדי להראות את החטף. אם הייתי רוצה לעשות את זה מאתגר, הייתי שם גם איומי קרקע. אבל לא זאת הייתה המטרה.
חברים די-
ינון בסך הכל פרסם סרטון שבא להראות את היופי של BMS - הוא לא התיימר לעשות משהו שהוא עפ"י תו"ל כזה או אחר. הוא גם לא התיימר לעשות משהו מורכב שיראה את מלוא יכולות הF-16, הוא בסך הכל רצה לתת לכם סרטון יפה להסתכל עליו ולהתפעל ממנו - לקחתם את זה רחוק רחוק משם. כל מה שכתבתם למעלה הוא מאוד מעניין לשרשור בפני עצמו, אבל לדעתי לא רלוונטי בכלום לשרשור הנוכחי.
ירון א.
טייס פרטי על C172 בעולם האמיתי - תענוג מזוקק
"
בשורה התחתונה- יהיה מעניין וכיף לראות תקיפה יותר מתוחכמת שמשתמשת בפונקציות באמת מכפילות כוח של הBMS.
אני לא מנסה לשכנע אף אחד גיל. לא רוצים- לא צריך. ההפסד לדעתי כולו שלכם.
של מי זה שלכם ?
כמו שכתבו פה כבר, הסרטון הזה לא נועד להראות את יופייה של התו"ל. הסרטון הזה נועד להראות את יופיו של ה BMS .
קצת אירוני שהדיון סבב "סביב יופיו של הBMS" האמיתי עד כה- מגוון רחב של אופציות מתקדמות וזה שהוא מחזיק קהילה שלמה שרוצה לטוס בצורה כזאת או אחרת במשחק.
ואתה מתייחס ל"תודה על השיתוף של הסירטון" של loven שזה יותר בקטע של "יופיו של החטף שלי" אם כבר...
ועדין, אני אכתוב שוב- סרטון נחמד מאוד. לא ציני ולא מזלזל.
גרפיקה חביבה אם כי לא מתקרבת לזו של הA-10 שבו אפשר לעשות את החטף הזה פי 10 יותר יפה. חוץ מזה- סרטון רגיל ולא מיוחד.
אני מקווה שזה רק יתן לך מוטיבציה להמשיך לעשות סרטונים אפילו יותר טובים.
אני מקווה שזה רק יתן לך מוטיבציה להמשיך לעשות סרטונים אפילו יותר טובים.
בפעם השלישית: אם הייתי רוצה לעשות סרטון מאתגר, הייתי עושה. אבל כמו שנוכחת לראות, עשיתי סרטון להראות את יופיו של ה BMS, או איך שלא תקרא את זה.
ואני מציין שוב- אם הייתי רוצה לעשות סרטון שבו אני מציג את הדברים בצורה יותר קשר ומאתגרת- הייתי עושה את זה.
מי שנכנס לדיון הזה בטח לא יבין מה לכל הרוחות קורה כאן. הרבה הודעות חסרות הקשר.
בין ההודעות האלה נכנס דיון שפוצל לדיון נפרד. השארתי את ההודעות שנוגעות לסרטון לפחות קצת.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה