103 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 S
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית f-15 talon suncom
דיון

f-15 talon suncom

9 הודעות 1,900 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שלום אני חדש כאן.אבל לא בתחום .בזמנו עוד הייתי משחק בסימולטורים הראשונים שהאינטרנט היה בחיתוליו עם מודם אנלוגי.יש לי את הגו'סטיק הנ"ל(f-15 talon של suncom)
האם יש מה לעשות עם הגו'יסטיק הזה היום ?האם ידוע על איזה שהוא מחבר שיתאים לכניסות הישנות.(אני מניח רק כרטיס קול)למחשבים החדשים.מבקש עיצות.- והמלצות לגויסטיק נורמלי
תודה מראש 🙄
I FEEL THE NEED. THE NEED FOR SPEED
#2 · לפני 16 שנים
ג'ויסטיק אגדי, היה לי אחד בזמנו...
אני לא מאמין שיש פתרון אחר מלבד חיבור כרטיס הקול, אם אתה כל כך אוהב את הסטיק אז פשוט תחבר כרטיס קול..
#3 · לפני 16 שנים
wing39, אני מקנא בך.
הסטיק אמור לפעול בסדר גמור על מערכות הפעלה חדשות.
ניתן להסב את החיבור לUSB אבל זה דורש עבודה וידע. לא בעיה לקנות כרטיס קול זול עם חיבור מתאים.

ג'ויסטיק נורמלי? ברמה כזאת? היחיד שמציע את אותן האפשרויות הוא הG940 החדש והדי יקר.
אם אין שום בעיה טכנית עם הסטיק אין סיבה לא להשתמש בו היום.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 16 שנים
ואווו.. איך אהבתי את הסט הזה.. לצערי 2 או 3 כאלה התקלקלו לי דיי מהר בזמנים האלה ונאלצתי להחליף כל פעם במסגרת אחריות עד שכבר לא היו כאלה יותר בארץ.
הבניה הייתה מאוד איכותית אבל האיכות הפנימית לא הייתה משהו כנראה.
בכל מקרה אחד הסטים הריאליסטיים ביותר שנמכרו אי פעם.
!Control, control, you must learn control
#5 · לפני 16 שנים
היי

גם לי יש בבית את הסט של הג'ויסטיק והמצערת שמדמים את זה של ה F-15 ברמה גבוהה.

תבדוק אם יש אפשרות לקנות מתאם מפורט ל USB - נדמה לי שפעם ראיתי דבר כזה. משהו בסגנון הזה:

http://www.trianglecables.com/usbtojoydbad.html

אכן האיכות הפנימית שלו לא הייתה משהו ומדי פעם החיווט הפנימי היה נדפק אבל מבחינה חיצונית הוא היה ברמה של קוגר אם לא יותר.
#6 · לפני 16 שנים
תודה לכולם על ההתיחסות ועל ההמלצות.אצלי הגו'יסטיק עדיין תקין ושמור. ומתוכנת לכוכב כחול ופלייט סימולטור.2004 .וגם לפלקון 4.0 אבל כבר שנים שלא עליתי על סימולטור.אולי נעשה משהו בקרוב לחזור לעינינים.
תודה על הכל..
I FEEL THE NEED. THE NEED FOR SPEED
#7 · לפני 16 שנים
לי יש עד היום את המצערת.
זה היה אחלה סט לזמנו. לא הייתי משקיע בו כי הוא כנראה יתקלקל די מהר אחרי שתשמיש אותו... (הוא בכל זאת בן עשור לפחות)
#8 · לפני 16 שנים
היי לכולם,
אם יש כאן אנשים שיש להם סט כזה או חלק ממנו שרוצים למכור או להחליף אותו במשהו אחר או אפילו לתרום (בשביל נסיונותי פיתוח בנושא החומרה) מוזמנים ליצור קשר בפרטי.

מתבשל משהו גדול

יש סיכוי מסויים שכל הקהילה תרוויח... (אני מת לספר עוד אבל מנוע מכך בצורה פומבית בפורום אך אוכל לספר באופן אישי)

בברכה,
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#9 · לפני 16 שנים
ניר דבר איתי באיסי קיו יש לי את המצערת היא לא במצב הכי טוב ואני עשיתי בה כמה תיקונים לפני 7-8 שנים. אני מוכן לתרום למדע כל עוד היא לא סתם תיזרק.... (יש לה ערך סנטימטלי בשבילי)

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.