·
לפני 16 שנים
הלוגו: 
יצרן התוסף- דיפולטי 737 fsx ו fs9
תיאור הסקין הרצוי- בזנב מגן דוד כמו של אל על בלי הקווים הכחולים לוגו במיקום של אל על [הלוגו יהיה בהמשך]
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף- דיפולטי
יצרן התוסף- דיפולטי 747 fsx ו fs9
תיאור הסקין הרצוי- בזנב מגן דוד כמו של אל על בלי הקווים הכחולים לוגו במיקום של אל על [הלוגו יהיה בהמשך]
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף- דיפולטי
יצרן התוסף- דיפולטי cessna 172 fsx ו fs9
תיאור הסקין הרצוי- בזנב מגן דוד כמו של אל על בלי הקווים הכחולים לוגו ליד הזנב[הלוגו יהיה בהמשך]
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף- דיפולטי
יצרן התוסף- דיפולטי crj700 FSX ו FS9
תיאור הסקין הרצוי- בזנב מגן דוד כמו של אל על בלי הקווים הכחולים לוגו במיקום של אל על[הלוגו יהיה בהמשך]
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף- דיפולטי
יצרן התוסף- דיפולטי A321 FSX ו FS9
תיאור הסקין הרצוי- בזנב מגן דוד כמו של אל על בלי הקווים הכחולים לוגו במיקום של אל על[הלוגו יהיה בהמשך]
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף- דיפולטי
יצרן התוסף- wilco
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף -
תודה לכל מי שיעשה את זה
אפילו שכל אחד יעשה רק אחד
בבקשה תעזרו לי
אני עושה על 5 מטוסים אחרים

יצרן התוסף- דיפולטי 737 fsx ו fs9
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף- דיפולטי
יצרן התוסף- דיפולטי 747 fsx ו fs9
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף- דיפולטי
יצרן התוסף- דיפולטי cessna 172 fsx ו fs9
תיאור הסקין הרצוי- בזנב מגן דוד כמו של אל על בלי הקווים הכחולים לוגו ליד הזנב[הלוגו יהיה בהמשך]
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף- דיפולטי
יצרן התוסף- דיפולטי crj700 FSX ו FS9
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף- דיפולטי
יצרן התוסף- דיפולטי A321 FSX ו FS9
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף- דיפולטי
יצרן התוסף- wilco
המחשה- ??
לינק לאתר התוסף -
תודה לכל מי שיעשה את זה
אפילו שכל אחד יעשה רק אחד
בבקשה תעזרו לי
אני עושה על 5 מטוסים אחרים
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים · 3 עריכות