שלום לכולם..
השאלות שיש לי הן,
אחרי שהתקנתי את FALCON AF 4.0 מה אני צריך לעשות עכשיו?איך אני משיג קוקפיט ברמה גבוה כמו בדיון התמונות איך אני משיג שטחים מטוסים איך לשפר את הגרפיקה איזה תוספים יש
תודה
🙂
מורידים OF, אבל הוא לא מתאים לAF.
משו שכן מתאים לי?ו ה OF מסדר לי את כל הדרישות?
עוד בעיה שנוצרה לי אני פועל אם הסימ על ווינ 7 שאני ב D2 המשחק נתקע וממשיך נתקע וממשיך ושאני ב 3D זה מה שאני רואה עד שהמחשב נתקע
king, חלונות 7 עדיין בעייתי בשביל OF
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com
אני לא משתמש ב PF! אני משתמש ב AF
אהה אז תיכנס להגדרות > גרפיקה>יש לך שם חלון אם שתי אפשרויות : משהו H&L חח לא זוכר בדיוק.. תשנה את זה לאפשרות השנייה
זה יעבוד
אוקי תודה רבה עזרת לי ועכשיו לשאלות הקודמות
😄
אוקי אז ככה,
אין ממש קוקפיט מקצועי לAF אתה יכול אבל אולי להתסתכל באתר של Aeyes שזה אתר של קוקפיטים למכירה ל-OF,RV,FF5 תנסה לחפש שם..
בשטחים יש לך את שטח ישראל והוא נמצא פה בלינקיית הורדות בפורום תחת
FALOCN ALLIED FORCE\שטחים..
את הגראפיקה פשוט בהגדרות בסימולטור שים על הכי גבוה..
אין לAF יותר מדי תוספות,חוץ משטח ישראל אולי עוד כמה צביעות וכולם נמצאים בלינקיית הורדות פה בפורום פשוט תדפדף וחפש מה שאתה רוצה..
**תתקין את הפאץ' החדש שיצא נראלי גירסא 13,ואתה יכול להתקין RV עליו,ואז זה משפר גראפיקה מאוד ואתה יכול להתקין מטוסים חדשים וקוקפיטים חדשים..
אבל זה רק אם לא אכפת לך מהמולטיפלייר כי ב-RV הוא ממש גרוע ובAF יציב כמו סלע
נגיד ויהיה לי RV אני אוכל לשחק בהייפר לובי?
ובנוגע לגראפיקה אין הורדה של איזו תוכנה שעושה גרפיקה אחרת?
תוודא שהתקנת את הפאטצ' האחרון מהאתר שלהם (1.0.13).
מעבר לזה.. XP...
אין מה לעשות, פאלקון (ונגזרותיו) הוא משחק ישן. יום יבוא ויגיע לו מחליף על סוס לבן וכולנו נשמח.. עד אז - נגזר על כולנו לחיות עם XP בכל מני רמות.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
ה RV לא ממש פועל טוב..חוץ משטח ישראל שהבנתי שבא אם סקינים ומודלים חדשים אין לי עוד מה לנסות לשפר ולהוסיף?
היה לי אתר אם שטחים של אפגניסטן אירן פנמה נורווגיה ועוד מלא ! אני לא זוכר מה השם ! אני ינסה למצוא לך