103 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 S
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית התלבטות לגבי פדאלים.
דיון

התלבטות לגבי פדאלים.

10 הודעות 1,881 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
ההתלבטות היא בין הפדאלים של סייטק לבין CH.

סייטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=26539

CH: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7819&perur=2&t=9&c=432

עכשיו, אם תשימו לב למחירים אתם תראו שיש הבדל של 115 שקל (114 ליתר דיוק). האם ה-CH יותר איכותיים מהסייטק או שעדיף לי לקנות את הסייטק?

תודה לעונים!
#3 · לפני 16 שנים
אל תפספס את הפדלים של CH/
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
#4 · לפני 16 שנים
אם אפשר לשאול, למה דוושות עולות כלכך הרבה כסף ?
800 שקל רק בשביל הדוושות? לא עדיף לקנות בזה סטיק טוב?
#5 · לפני 16 שנים
בד''כ מי שקונה את הפדלים הוא כבר בעל סטיק טוב ...אבל אם יש מישהו עם סטיק מהזולים(200 -400 ש''ח) אז כמובן שעדיף לו לקנות בסכום הזה סטיק רציני ולא פדלים.
#6 · לפני 16 שנים
הבנתי, הפנמתי. תודה רבה על העצות חברים! 😉

בד''כ מי שקונה את הפדלים הוא כבר בעל סטיק טוב

ענית לו כבר במשפט הראשון 🙂
#7 · לפני 16 שנים
אני דוקא ילך נגד הזרם, שני הפדלים טובים מאד, אבל לדעתי ה-Saitek נוחים יותר ויותר טבעי לעבוד איתם, הם יותר רחבים וניתן לשנות את ההתנגדות של הקפיץ, ה-CH די צרים ולא טבעיים והקפיץ בעל התנגדות קבועה. בסופו של דבר מתרגלים לכל, אבל אלו הנתונים.
יש לי את שניהם דרך אגב. ה-CH עבר לארון לגיבוי. אני נהנה יותר עם הסייטק.
לגבי איכות, לא יודע למדוד אבל ל-CH יש מוניטין רב בעניין איכות, הדוושות סייטק שלי איתי כבר מעל שנתיים של עבודה והם עובדות מצויין בלי שום גיהוק, לא יודע מה יקרה בעוד 5 שנים, אבל הם הוכיחו עצמם עד כה.
CH יותר זמן בשוק ויש להם להערכתי תפוצה גדולה יותר (בוודאי בישראל).
ל-CH יש תוכנת פרופיילר(Control Manager) הרבה יותר טובה ועם יותר אפשרויות תכנות, אבל גם של סייטק לא רעה לרוב הדרישות(למרות שאין אפשרות תכנות סקריפטים).
קיצור: המלצה שלי-סייטק בעיקר בשל הנוחות והפונקציונאליות.
אבל זו ההחלטה הכי קלה שיש, כי מה שלא תבחר לא תיפול.
eb3 כתב/ה:עכשיו, אם תשימו לב למחירים אתם תראו שיש הבדל של 115 שקל (114 ליתר דיוק). האם ה-CH יותר איכותיים מהסייטק או שעדיף לי לקנות את הסייטק?
תודה לעונים!

דרך אגב הפרש המחירים לא בהכרח נובע מזה שזה CH מול Saitek, לדעתי זה יותר נובע מזה שזה באג מול פנדה...

באמזון זה הפוך (סייטק יקר יותר ב-10$), וזה מן הסתם בסיס טוב יותר להשוואה-אותה חנות.
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=ch+pedals&x=0&y=0
מולי
#8 · לפני 16 שנים
מולי סיבכתי אותי... 😳

הממממממממ... 🤔

אז מה עדיף? מה יותר נוח? (גם מבחינת USER FRIENDLY)
#9 · לפני 16 שנים
eb3 כתב/ה:מולי סיבכתי אותי... 😳

הממממממממ... 🤔

אז מה עדיף? מה יותר נוח? (גם מבחינת USER FRIENDLY)

דוקא לא מסובך, שני הפדלים מצויינים, לדעתי סייטק נוח יותר, האיכות בתכלס די דומה, ל-CH יש פרופיילר חזק יותר שמאפשר כתיבת סקריפטים מתוחכמים יותר להפעלת הדוושות-לא בטוח שתשתמש בזה.
שניהם USER FRIENDLY באופן די שווה, בסה"כ פדלים-3 צירים, אין כפתורים או סיבוכים מיוחדים.
הפרש המחיר שהצגת בארץ לא אומר כלום לגמרי, לגבי הפדלים, חוץ מזה שאם תקנה בארץ סייטק יעלו לך 114 ש"ח פחות.
אין פשוט מזה.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.