75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית מיקרופון
דיון

מיקרופון

10 הודעות 2,077 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שלום, כשאני מדבר אל המיקרופון ורוצא להקליט אני מקליט אבל בין דיבור לדיבור יש רעש לבן ומעצבן. הוא חלש אבל מציק. אני צריך אותו לסיבות אישיות (שעוד מעט לא יהיו אישיות, זהירות ספויילר).

תודה לעונים
#2 · לפני 16 שנים
זה פשוט המיקרופון עצמו. המיקרופונים הקטנים האלה שיש לנו מאוד רגישים ולכן קולטים כל מיני רעשי רקע, הדרייבר כבר דואג לעוות אותם.

אפשר להשתמש בהסרת רעש פשוטה, אולי זה יעזור...
בתוכנה Audacity החינמית יש פילטר לא רע בכלל להסרת רעש. רק צריך לדאוג שיש קטע שקט בהקלטה שיש בו רק רעש כדי שהפילטר יידע מה להסיר.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 16 שנים

בתוכנה Audacity

יש לי אותה, יש בלשונית "אפקטים" דבר שנקרא "הסרת רעשים". הבעיה שכשאני עושה את זה הוא מוריד לי את הווליום של כל ההקלטה אחרי שהוא עושה "מצא פרופיל רעש".

רק צריך לדאוג שיש קטע שקט בהקלטה שיש בו רק רעש כדי שהפילטר יידע מה להסיר

זה ככה אצלי.
#4 · לפני 16 שנים
אתה בטוח שאתה מסמן את הקטע שיש בו רק רעש, מפעיל את הפילטר ולוחץ get noise profile ואז מפעיל את הפילטר שוב (הפעם כשכל הסאונד מסומן כדי להחיל עליו את הפילטר)?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 16 שנים
וואי! תותח מייק! הצלת אותי כי אני עושה פרוייקט חדש (זהירות, ספויילר עצבני!!) אז אני חייב מיקרופון. רק מה שמחר יש לי טיול שנתי 4 ימים... 😂

עריכה:
אבל מה אני עושה עם הקטעים שאני מדבר בהם? להם יהיה רעש לבן ברקע, ולא רק רעש לבן.
#6 · לפני 16 שנים
לא רוצה לחפור אבל נורא חשוב לי להוריד את הרש הלבן שיש ברקע מהחלק שאני מדבר בו. למישהו יש תשובה? (וחוץ מזה עברו 4 ימים ככה שאני חושב שזה בסדר לשאול עוד פעם)
#8 · לפני 16 שנים

נסה, מקסימום תשמע קצת מצחיק יותר

אני משנה את קולי ליותר עבה. בכל מקרה, אתה בעצם אומר שאני צריך לדבר ממש חזק למיקרופון בשביל שאחרי שאני מקליט שמה יעשה הסרת רעש קטנה וכך לא ישמעו רעש לבן, אבל עדיין ישמעו אותי. למה אני אומר את כל זה? כי אם אני ידבר רגיל ויעשה הסרת רעש הקול שלי יחלש. אבל אם אני ידבר ממש חזק יהיו "פופים". ולי אין את "הרשת" הזאת כמו שיש באולפנים.
#9 · לפני 16 שנים
אני מניח שאתה נשמע חלש ולכן אתה מגביר את המיקרופון למקסימום בVOLIUM MIXER, נכון?

נסה להפעיל את הMIC BOOST
ויסטה - http://www.youtube.com/watch?v=hJ3-NdiX0lI
XP - http://www.youtube.com/watch?v=LPm4HCqjhQs

ואז להוריד את הווליום לאיזור ה50%.

זה אמור להוריד את כמות ההגברה הנדרשת מכ.הקול ולהוריד קצת את רעשי הרקע.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#10 · לפני 16 שנים
לא יודע מה עשיתי אבל זה עבד! אין יותר מדי רעש לבן ברקע אז אני יכול להסתדר עם זה.
תודה אורי! 😉

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.