63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים קנה ומכור מכירה של Logitech G940
דיון

מכירה של Logitech G940

13 הודעות 2,456 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שלום,

מכר שלי ובעל חנות למוצרי מחשב ואלקטרוניקה יכול להזמין ולמכור את המערכת הנ"ל הכוללת מצערת,סטיק ופדאלים. אין צורך לפרט כי כולם פה שמעו על המערכת. לפרטים אנא שלחו הודעה פרטית פה או למייל ramiveiberman@gmail.com יש לציין שאם יוזמנו מערכות בודדות המחיר יהייה יקר יותר (הזמנה פרטנית) ואילו אם תהיה הענות של מספר לא מבוטל של גולשים נוכל לארגן קנייה קבוצתית.

המחיר ההתחלתי כיום הוא 3000 ש"ח ישנו מקום להדברות

בברכה
RF
RifleFighter
רמי וייברמן

נערך לאחרונה: לפני 16 שנים
#3 · לפני 16 שנים
מסכים עם מייק, יהיה יותר קל לשקול קנייה אם נדע כולנו מה המחיר.
#4 · לפני 16 שנים
אוקי טלפנתי איליו והמחיר לא כל כך זול.. בעיקר משום המחיר שתובעים ממנו בתור עסק קטן (לא רשת אחרי הכל).. המחיר ההתחלתי הינו 3000 ש"ח וישנו מקום להדברות.
RifleFighter
רמי וייברמן

#5 · לפני 16 שנים
הנה בעיית המחיר שדיברתי עליה בדיונים קודמים. המחיר הזה גבוה פי 2 מהמקורי של לוג'יטק.
משהו אומר לי שזה טווח המחירים שאפשר לצפות לו גם ברשתות גדולות.

אני דווקא אשקול לרכוש אם המחיר ירד משמעותית גם בשל הזמנה של אנשים אחרים.

כרגע- X-52 עם דוושות זול בהרבה. אבל אין מצערת כפולה, גלגלי קיזוז וFF 🙂
אני מתחיל לחשוב שמחיר גבוה יותר עדיין מצדיק את התכונות האלה. אבל לצערי 3000 זה גבוה מדי 🙁

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 16 שנים
מצתער אנשים זה מה יש.. הבחור יצא לחופשה כשיחזור אני אדבר עמו, דיברתי עמו היום בטלפון והוא אמר שיש מקום להתגמש אבל הוא לא רב.. (תשתמשו בהגיון בריא) הספקים וכל המתווכים לוקחים לעצמם נתח ורשתות גדולות מוכרות באותו מחיר משום שהן יכולות.. אם תתגבש קנייה קבוצתית ותהיה הענות ניתן יהייה להגמיש יותר את המחיר. אם אתם רוצים פנו לאנשים שאתם מכירים מפורומים שונים ונסו ליצור קבוצת רכישה לי אישית אין עכשיו אפשרות לשלם סכום שכזה אבל אני מניח שישנם פה אנשים שמעוניינים ושוקלים לקנות. אני אברר אם ישנה אפשרות לקנות רק אחד מהרכיבים (מצערת/סטיק/פדאלים)

הכל למענכם 😎
RF
RifleFighter
רמי וייברמן

#7 · לפני 16 שנים
אחי, זה עלה לי יותר מהמחשב החדש שלי. (2100 כולל מסך, הוא ממש טוב ומריץ כל דבר, הוספתי שדרוגים) ב900 שקל יותר ממחשב "נורמלי".
אם למחשב הייתי צריך לעבוד 4 חודשים ולהרוויח מספיק כסף, אינ אולי צריך לעבוד חצי שנה עכשיו (אני יודע, אף אחד לא אמר לי לקנות... בלה בלה בלה.) בשביל לקנות אותו. אני מעדיף לקנות אותו ב1100 (מהמרה מהירה לשקל) דרך דודי (בספק אם זה יקרה ב-8 חודשים הקרובים למה הוא עבר תאונה).
#8 · לפני 16 שנים
באמאזון מוכרים אותו בהנחה של כמה גרושים. והכי שווה - מוכרים אותו באריזת "מתנה" כך שאם המוכס יודע את חוקי המכס - אסור לו להטיל מכס על הפריט.
או לכל היותר - מכס מופחת.

כדאי להכנס לאתר המכס. יש שם כל מיני חוקים כאלה ואחרים.
שיבוא הגאון שימצא לנו פרצה בחוקים האלה...
זה לא קשה. צריך פשוט לקרוא...

אני אישית לא קונה או חושב לקנות בגלל ש:
1.אין לי כסף אין לי... 😂
2.כדאי שיגו את כל הטעויות והצרות בדגם הזה ויתקנו אותן לפני שאני קונה...
במלים אחרות להמתין ל REV 1.XX

לילה טוב
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#10 · לפני 16 שנים
RF, יוזמה ברוכה אבל המחיר פשוט גבוה מדי. להזמין קוגר מחו"ל עולה כ - 1400 ש"ח כולל מיסים (לא בהזמנה קבוצתית). פדלים קניתי בזמנו בבאג כשעוד מכרו ב-700 ש"ח, סה"כ זה 2100 על מוצרים שממוצבים גבוה יותר. אם מזמנים פדלים מחו"ל זה יצא אפילו פחות. בסופו של דבר 3000 זה לא משתלם...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.