96 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 שרת ה-TeamSpeak של קהילת IL2 וכללי התנהגות
דיון

שרת ה-TeamSpeak של קהילת IL2 וכללי התנהגות

4 הודעות 2,451 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
פרטי התחברות:

כתובת להתחברות: ts.ifschool.net:1946
התחברות כ- Anonymous

כתובת חלופית: ts.ifschool.net:1946

כללי התנהגות:

שלום לכלל משתמשי השרת,
לאחרונה נתקלנו בהתנהגות וולגארית ומחפירה של משתמשים כאלו ואחרים ב-TS (לא בהכרח חברים בקהילה אז אל תיקחו אישי).

אני רוצה להזכיר לכולם שתקנון IFS חל גם על השרת.
http://www.ifschool.net/fs/contant/takanon.php?ph=820
צוות הניהול של IFS משלם על השרת מכספו האישי מתוך אהבה גדולה לתחביב ולחברים המשתמשים בשרת יום ביומו, כפי שכתוב בתקנון אנחנו לא נטפל בבעיות משמעת של חברים שעושים שימוש בשרת, אלה פשוט נרחיק מאיתנו בעיות כאלה על ידי השעייה מהשרת.

אם נתקלתם במשתמש בשרת שמשתמש מולכם בשפה וולגרית כזו או אחרת, מצופה מכם להתעלם ממנו לחלוטין ולהעביר את השם אל צוות ניהול IFS, מי שיקח חלק ויגיב יטופל באותה חומרה, לא מעניין אותנו מי התחיל ומי הגיב (אנחנו לא גננת), כל מי שישתמש בשפה וולגארית כזו או אחרת יוזהר בפעם הראשונה, ובפעם השניה יושעה, מקווה שהדברים מספיק ברורים לכל הנוגעים בדבר.

בברכה
אוהד שלו
#2 · לפני 17 שנים
נהפך לדביק, ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לאוהד וליאב על האירוח הנדיב (כבר קרוב לשנתיים) של קהילת IL2 בשרת TS שלכם.
בזכות השרת הזה אנו טסים ביחד, ויוצרים קשר עם קהילות סימולטורים אחרות בארץ ומחו"ל.

אני בטוח שאני מדבר בשם כלל קהילת IL2 בנוגע לרצון והמחויבות שלנו להמשך פורה של שיתוף פעולה ושמירה על סטנדרטים גבוהים של חווית משחק והתנהגות חברתית נאותה.

בברכה,
VIFF
its not a bug, its a design feature
#3 · לפני 17 שנים
אהלן אנשים, עדכון נוסף 🙂
בזמן האחרון עלתה בקשה של חלק מה-CA לבדוק אפשרות שתינתן להם יכולת גרירת אנשים בין חדרים, כדי לפשט את העבודה.

צוות ניהול ה-TS חשב על פתרון לבעיה ובעזרתו של שחר שירטו (צוות IFS) עלה הפתרון הבא:
בעקבות כך שלמשתמש רשום יש את האפשרות לגרור אנשים הוחלט למחוק את כל המשתמשים הרשומים מבסיס הנתונים של ה-TS ולהשאירו רק ל-CA ול-SA, דבר זה נותן לכלל ה-CA גם את הפריבילגיות שהיו בעבר ל-CA (מחיקת חדרים, יצירת תת-חדרים וכד'😉 + העברת אנשים מחדר לחדר.
רב רובם של המשתמשים ברשומים כפי שנאמר נמחקו ובמקום Registerd נהיו Anonymus, לפי-כך שינינו גם את הרשאות ה-U ומעכשיו הוא יכול להיכנס לכל חדר (בשונה מבעבר שהוא לא יכול היה לצאת מהחדר הראשי).

עקב מחיקת רב המשתמשים מבסיס הנתונים יתכן כי רובכם לא יוכלו להיכנס ל-TS במצב Register לכן תאלצו להיכנס ל-TS במצב Anonymus.

יש לציין כי אנחנו כרגע בפיילוט של ההרשאות החדשות, לכן בסוף תקופת הפיילוט (כחודש מהיום) נדון בתוצאות הפיילוט ונחליט אם הוא נמשך כמנצב הרגיל או שחוזרים למצב הקודם.

בברכה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.