| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר |
הודעה |
rizer משתמש רשום

הצטרף בתאריך: Aug 15, 2009 הודעות: 136 מיקום: אילת
|
נשלח: 0:15 ,10 מרץ 2010, ד' כותרת הודעה: שאלה בקשר לקמפיין |
|
|
שלום,ראיתי לא פעם שאני יכול לבקש ממטוס הבקרה(AWACS) שישלח לי מסוקי חילוץ במידה והופלתי,לא פעם גם יצא שטיל מנ"מ פגע בי ונאלצתי לנטוש,מה שרציתי לשאול זה בעצם,
במידה וקראתי למסוקי חילוץ בשלב מסויים יגיעו מסוקים לחלץ אותי?
ואם כן במה זה יתרום לי במשחק עצמו?
תודה מראש לכל מי שיעזור! |
|
| חזור למעלה |
|
 |
|
|
 |
i_hawk משתמש רשום

הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 1724 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 0:24 ,10 מרץ 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אם אני זוכר נכון יש טיסת חילוץ אמיתית שיוצאת מאיזשהו מקום ברגע שמטוס נופל במיקום שניתן לחלץ אותו ממנו (המערכת של הקמפיין קובעת אם אפשרי או לא). לי אישית לא יצא אף פעם לראות מסוק שבא לחלץ אותי, פשוט בגלל שמין הסתם אתה לא נשאר ב 3D כדי לחכות למסוק, אבל אני זוכר שפעם מישהו פרסם סרטון שמראה מסוק ממריא מנושאת המטוסים למשימת חילוץ כזו... בכל אופן אין לזה הרבה משמעות, המטוס שנפל בכל מקרה יורד מהמצבה... אולי זה משפיע על הרקורד שלך בתור טייס... _________________ Asus P-5K, E8400@3.8GHz, OCZ 4x1GB RAM, Gainword GTX-260 896MB core216, X-45, TIR4 pro, flying some version of Falcon at 1920x1200 |
|
| חזור למעלה |
|
 |
RF בוגר בית הספר לטיסה

הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 2203
|
נשלח: 0:56 ,10 מרץ 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
יש גם מספר טייסים בטייסת לא? אם אתה מחולץ אז אתה בטח חוזר לא כן? _________________ רמי וייברמן
טייס בטייסת הכנף המעופפת |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Echo משתמש רשום

הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 775
|
נשלח: 1:51 ,10 מרץ 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אכן, לכל טייסת יש מספר מסוים של טיייסים ואם טייס מחולץ הוא לא יורד מהטייסת. מספר נמוך של טייסים בטייסת יכול להביא בסופו של דבר לביטול משימות. כך שיש משמעות לבקשת חילוץ, והתוצאה הסופית כתובה ב-DEBRIEF - אם חולצת יהיה כתוב RS, אם לא אז MIA. כמובן זה במקרה של נטישה, מוות זה KIA ואז בכל מקרה יורד טייס מהרשימה. _________________
 |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Yaniv_C משתמש רשום

הצטרף בתאריך: Feb 04, 2008 הודעות: 230 מיקום: באר שבע
|
נשלח: 9:31 ,10 מרץ 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
rizer, האמת גם אני חשבתי ככה אבל כמו שאמר i_hawk, אני זוכר גם וידיאו כזה..אם אני ימצא אני יביא לך פה _________________ יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com |
|
| חזור למעלה |
|
 |
rizer משתמש רשום

הצטרף בתאריך: Aug 15, 2009 הודעות: 136 מיקום: אילת
|
נשלח: 22:56 ,10 מרץ 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תודה לכולם אני יתחיל באמת להשתמש במסוקי החילוץ האלה...  |