| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר |
הודעה |
Mike_69th משתמש רשום

הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 3677
|
|
| חזור למעלה |
|
 |
|
|
 |
ezana9 משתמש רשום

הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 103
|
נשלח: 16:44 ,8 פברואר 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
| לא משנה ! גיליתי שאני לא הבעיה אלא הלדים ! קניתי כל אחד ב 7 שקל !!!! והם ממש ממש ממש חלשים... אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות לדים IR חזקים בירושלים שידבר איתי |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Mike_69th משתמש רשום

|
נשלח: 18:48 ,8 פברואר 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אולי אתה פשוט לא נותן להם מספיק כוח? אולי הגדרות החשיפה של המצלמה מכוונות לתמונה חשוכה מדי?
זה הוזכר כבר בדיון כאן- מה לגבי להרכיב חתיכה של סרט צילום מפותח (החלק השרוף והשחור לגמרי שבדרך כלל יש בתחילת הפילם) מול העדשה? ניסית? הוא יתפקד כפילטר אינפרא אדום ולמעשה יבודד את האור של הלדים- המצלמה תראה רק אותם, בלי הפרעות של מקורות תאורה אחרים. הרבה יותר קל לעבוד ככה. _________________
מיכאל לוייב ,צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית:
http://69vfs.co.il |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Cheetah משתמש רשום

הצטרף בתאריך: Apr 20, 2008 הודעות: 45 מיקום: חיפה
|
נשלח: 23:17 ,8 פברואר 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני יודע שזה יקר, אבל אם יש לך דרך זולה יותר להשיג את הלדים האלה אני אשמח לשמוע עליה.
בנתיים עשיתי ניסוי עם לד IR של שלט (עקיבה ב2 דרגות חופש) אבל משום מה אני לא מצליח להפעיל את העקיבה בפלקון. עדכון: מדובר באופן פלקון 4.7 + שטח ישראל בלבד! על פלקון AF זה עובד בסדר (במגבלות הFPS של המצלמה) וניסיתי גם בסימולטור מרוצים RACE 07 גם שם זה תקין.
ככה שגם פה אשמח לעזרה
אה, לגבי היתרון שלהם.. הם שטוחים ומפזרים יותר אור ובאורך גל ארוך יותר מהלדים IR הרגילים, אז מקבלים תוצאות טובות יותר עם העקיבה. _________________ CHEETAH ON YOUR 6, MISSILE INBOUND... EJECT EJECT |
|
| חזור למעלה |
|
 |
ezana9 משתמש רשום

|
נשלח: 16:48 ,9 פברואר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אתה מדבר על לדים רגילים ? אני גם רוצה לנסות לדים רגילים אולי משהו כזה : http://www.youtube.com/watch?v=C-1YOyHPaEQ
אני לא מבין איך אין לו הפרעות ממקורות אור אחרים ? זה בגלל שהוא משתמש באור כחול ?
מה שהוא בנה נראה יותר טוב מלד IR
אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות לדים רגילים בירושלים שיגיד לי בבקשה... הלדים של הIR לא עובדים לי טוב ! כשאני מחבר אחד הוא עושה אור אבל כשאני מחבר 3 אין להם אור ! אני משתמש בשתי סוללות 3.5 וולט
התוכנה ממש טובה ! ואני חושב שאם מצלמה נורמאלית אפשר להגיע לאותם ביצועים כמו ה trackir 4 כי זה אותו דבר... רק שהמצלמה אצלהם אם יותר fps |
|
| חזור למעלה |
|
 |
uri_ba משתמש רשום

הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 2050
|
נשלח: 16:57 ,9 פברואר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
והמצלמה של הTIR עושה את רוב העיבוד על המצלמה ולא על הCPU של המחשב... אבל זה כבר שטויות. _________________ אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
 |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Cheetah משתמש רשום

|
נשלח: 19:06 ,9 פברואר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
| ezana9 כתב: |
אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות לדים רגילים בירושלים שיגיד לי בבקשה... הלדים של הIR לא עובדים לי טוב ! כשאני מחבר אחד הוא עושה אור אבל כשאני מחבר 3 אין להם אור ! אני משתמש בשתי סוללות 3.5 וולט
התוכנה ממש טובה ! ואני חושב שאם מצלמה נורמאלית אפשר להגיע לאותם ביצועים כמו ה trackir 4 כי זה אותו דבר... רק שהמצלמה אצלהם אם יותר fps |
לדים IR אתה לא אמור לראות בכלל אור.. העין שלך לא רואה את האור שהוא מפיק.
אם תחבר 3 לדים IR יפה בתוך כובע, לא יהיה שום דבר שבולט ממנו חוץ מהלדים בצדדים ואחד למעלה. אפשר לעשות את זה ממש יפה, ללא מתכות וחוטים חשופים.
עכשיו אם אתה אומר שלד אחד שאתה מחבר נותן לך אור, זה כבר לא לד IR, או שיש לך איזשהי בעייה בחיבור של המעגל שבנית. שים לב גם שהלדים בעלי אותן תכונות (זרם/מתח). _________________ CHEETAH ON YOUR 6, MISSILE INBOUND... EJECT EJECT |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Mike_69th משתמש רשום

|
נשלח: 20:00 ,9 פברואר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ezana9, אם יש לך איזה שנאי ישן של מטען לטלפון סלולרי, אפשר להשתמש בו. לדעתי כבל קל עדיף משתי סוללות על הראש. אני מפעיל את המעגל שלי עם שנאי של נוקיה- 3.7 וולט, 355 mA ושלושת הלדים מאירים בצורה אחידה. אל תשכח לחבר נגד בהתאם.
אבל כל זה אחרי שווידאת שבאמת חיברת את כל הלדים כראוי. שים לב לקוטביות שלהם, אסור לטעות בה. _________________
69 הפטישים הוירטואלית:
http://69vfs.co.il
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 23:14 ,9 פברואר 2010, ג', נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Cheetah משתמש רשום

|
נשלח: 20:25 ,9 פברואר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אגב, בסופ"ש אני אעשה ניסוי של בדיקת העקיבה באמצעות שלט של Wii.. נראה עד כמה זה עובד חלק יחסית למצלמת הרשת הרגילה שלי  _________________ CHEETAH ON YOUR 6, MISSILE INBOUND... EJECT EJECT |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Mike_69th משתמש רשום

|
נשלח: 22:32 ,9 פברואר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אתה הולך להיות מופתע
בהנחה שמתאם הBT לא יגרום ללאג. _________________
69 הפטישים הוירטואלית:
|
| חזור למעלה |
|
 |
Cheetah משתמש רשום

|
נשלח: 11:15 ,10 פברואר 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
זה הBT של המחשב הנייד, שם אני אבדוק את זה, לא על המחשב סימולטור
אם הכל יעבוד כמו שצריך הקניה הבאה שלי זה שלט Wii ומתאם BT .. בוא נראה איך זה עובד קודם.  _________________ CHEETAH ON YOUR 6, MISSILE INBOUND... EJECT EJECT |
|
| חזור למעלה |
|
 |
ezana9 משתמש רשום

|
נשלח: 19:31 ,10 פברואר 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אוף.. אני לא מצליח לעשות... כלומר הלדים עובדים והכול אבל הם יותר מדי חזקים ! הם מטשטשים את כל התוכנה ! Mike_69th, אתה יכול לדבר איתי בפרטי בבקשה ?!?! אני מתחרפן! עד מחר אני ישים לד אחד של אינפרא אדום ! הוא עובד אבל כשאני נכנס לפאלקון אלייד פורס זה לא מגיב וכשאני יוצא מהמשחק וחוזר לתוכנה היא מראה לי את המצלמה בהגדרות הרגילות שלה לפני ששינתי ! וכשאני מזיז את הראש התוכנה לא מגיבה .. .
Mike_69th, דבר איתי במסנג'ר או באימייל בבקשה : ezana9@walla.com האימייל והמסנג'ר באותה כתובת |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Mike_69th משתמש רשום

|
נשלח: 20:24 ,10 פברואר 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ezana9, מתחת לחלון הוידאו בFT יש סליידר בשם Threshold.
נסה להזיז אותו ימינה עד שהתוכנה תראה רק את שלוש הנקודות של הלדים.
נסה גם להמשיך לשחק עם הגדרות החשיפה בחלון שיופיע כשלוחצים על "Camera". _________________
69 הפטישים הוירטואלית:
|
| חזור למעלה |
|
 |
sharonbh משתמש רשום

הצטרף בתאריך: Dec 19, 2007 הודעות: 136
|
נשלח: 20:31 ,10 פברואר 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
שלום חברים,
אני אשאל את השאלה כאן כדי לא לפתוח פוסט חדש.
בניתי FT עם 4 לדים. כאשר אני משתמש בלדים רגילים הם דולקים בלי בעייה. הבעיה היא שבמשך היום אין לי אפשרות להחשיך את החדר ולכן למצלמה יש קושי לזהות את האור של 4 הלדים בצורה יעילה ומכאן שהתנועה של ה FT מקוטעת - תשאלו את 108 כמה פעמים נאלצנו להתחיל מחדש את המשימה בגללי עקב בעיית FT....
ניסיתי להחליף את הלדים הרגילים עם IR ומשום מה המצלמה לא מזהה אותם. על מנת לראות שהם עובדים, פשוט החלפתי רק לד רגיל אחד עם IR והמצלמה זיהית את ה 3 הרגילים ולא את ה IR. אני יודע שהוא אמור לעבוד מאחר וכל המעגל מורכב בצורה טורית והלד IR הוא הראשון - מכאן שאם הוא לא היה עובד - כל המעגל לא היה עובד.
מה אני אמור לעשות כדי שהמצלמה תזהה לד IR? (שמתי נגטיב של פילם וזה לא עזר לזיהוי לד ה IR)
תודה
שרון _________________
 |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Mike_69th משתמש רשום

|
נשלח: 20:39 ,10 פברואר 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
או שהלד לא דולק כלל, או שלמצלמה שלך יש פילטר א"א יעיל במיוחד.
אבל מאחר ואתה מזכיר שהא"א ראשון בטור, האפשרות השניה מתחילה להראות מאוד הגיונית.
די נדיר למצוא מצלמת רשת עם פילטר א"א כל כך חזק.
כאן יש שתי אופציות- הפילטר נמצא כציפוי על העדשה , או שהוא נורמלי יותר בדמות פילטר מזכוכית מעל החיישן.
האופציה השניה קלה יותר לטיפול ודורשת בעיקר פינצטה וסכין יפנית.
זה גם יגרום למצלמה לראות תמונות באור רגיל עם צבעים מעוותים מעט, אם זה חשוב לך. _________________
69 הפטישים הוירטואלית:
|
| חזור למעלה |
|
 |
|
|
|