במשימה של אתמול (28.1) ציינתי את השיטה ליציאה מסחרור ב-P-39. אבל עדיין החלטתי להעלות אותה לפורום כדי שכולם יוכלו לראות את השיטה בעינים.
תמצית השיטה היא כך:
1. הגה כיוון נגד כיוון הסחרור.
2. מאזנות עם כיוון הסחרור.
3. סטיק קדימה עד הסוף(אף מטה).
4. מדפים במצב LANDING
5. מכיוון שהרוטור מסתובב לכיוון ימין יש לתפעל אותו נגד הסחרור. כלומר אם אתה מסתחרר ימינה מנוע על 0. אם אתה מסתחרר שמאלה, מנוע על 100.
בשיטה זאת אני מצליח לצאת מסחרור לאחר נפילה של כ-400 מטר(במקום 2000) ועם עוד צלילה של 100-200 מטר כדי להשיג מהירות אויר. סה"כ 600 מטר. כלומר אם אתם נכנסים לסחרור ב-600 מטר, לקפוץ; 700 מטר, לנסות לצאת מהסחרור.
אני מקווה שטיפים אלו יועילו לנו בשימות הבאות. הסחרורים הללו הם הסכנה הכי גדולה לכוחותינו, אחרי הזירואים כמובן
כל הקרדיט הולך ל-ShniX שלימד אותי איך לצאת מסחרור. _________________ ויטלי
הטייס האוטומטי
נערך בפעם אחרונה על-ידי lirdon בתאריך 23:24 ,29 ינואר 2010, ו', נערך סך הכל פעם אחת
כל הכבוד על הטיפים, יש לציין שזה מתאים לכל המטוסים באשר הם, רק יש לוודא לאיזה כיוון מסתובב המדחף, אצל הרוסים המדחף מסתובב שמאלה אם אני לא טועה. דבר נוסף שאפשר לעשות זה אם אתם במטוס דו מנועי להפעיל את המנועים בצד הפנימי של הסחרור _________________ רמי וייברמן
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה